עזרה. הכנת חוברת הפצה לתלמידים!

חזי שי ישב בכלא הסורי כשנה בלי שידעו עליו

חזי שי היה מנעדרי הקרב 'סולטן יעקוב' שבמזרח לבנון ב-1982 (מלחמת לבנון הראשונה). זהו ה קרב ממנו נעדרים עד היום גם זכריה באומל, צבי פלדמן ויהודה כ"ץ. חזי עצמו נחשב נעדר, או אולי אפילו חלל צה"ל שמקום-קבורתו לא נודע... במשך כשנה ! רק לאחר שנשבו הנח"לאים לא רחוק מ'סולטן יעקוב' ואמא של אחד מהם (מרים) - יוסקה גרוף - הרעישה עולמות עד שישוחרר, התברר שישנו "עוד שבוי" - חזי שי. ה'עיסקה' שהביאה את כל ה-3 בחזרה הביתה ידועה בכינוייה 'עיסקת ג'יבריל'. אינני יודע אם חזי שי מוכן לספר את ספורו בפני תלמידים, או בכלל (אני פגשתי אותו בדיון חצי סגור, ביחד עם בני-משפחות השבויים של היום, ואנשי-מילואים בצה"ל שיש להם קשר לענין). נסו לאתר אותו, אולי בספר-הטלפונים או באמצעות עמותת 'ערים בלילה' שבה, ככל ששמעתי, גם הוא חבר.

maor730

New member
עזרה. הכנת חוברת הפצה לתלמידים!

קודם כל שלום לכולם, וכל הכבוד לכולם על העזרה והתמיכה בנושא הכל כך חשוב. מי שמכיר אותי ומי שלו אני מאור אברהם, מאילת תלמיד כיתה יב' שהחל עם כמה מחברי את הפעילות בנושא באילת ובקרב בני הנוער בפרט. אז ככה ביום שני ה3/3/06 יערך יום מיוחד בבית ספר, יום בו יצויין את 600 ימי החטיפה של בנינו ואחינו אלדד ואודי (בעזרת השם יחזרו עד אז..אמן אמן).ואני וחברי נידרשנו להכין חוברת על מנת לחלק ל1000 תלמידי בית ספר כהתחלה. אז אני צריך את עזרתכם, קודם כל כתבתי שם מי,מה ואיך נחטפו שלושת השבויים שלנו, אודי,אלדד וגלעד. רשמנו פרטים ואירועים חשובים הקשורים בהם. הוספנו את השיר של קרנית גולדווסר כתבה, רציתי עזרה במה להוסיף לחוברת הנל? אם יש לכם איזשהו רעיון נוסף שצריך להוסיף בחוברת חלוקה לתלמידי תיכון בגלאי 12-18 ??? תודה, אשמח לקבל עזרה בהקדם האפשרי. מאור אברהם, ושבו בנים לגבולם

נגיעוT

New member
בבקשה

כל החומר נמצא באתר הבנים-צרפתי לכם קישור אם צריך עוד עזרה-אנחנו פה

maor730

New member
את כל החומר לקחתי משם..תודה

רציתי לדעת אם יש עו דמשהו שאתם ממליצים לי להכניס לבפנים?

TheRedHead

New member
תוסיף את סיפור רון ארד ופרטיו

המקרה של רון ידגיש את חשיבות הפעילות שלכם. לא לשכוח , לפעול , לא לתת מהנושא לרדת מסדר היום.

למעלה