עזרה הלב שלי נשבר

dana794

New member
היי מיכל

קודם כל תודה על היחס.
לא יודעת אם הוא תכנן לדבר איתי מתישהו אבל את צודקת זה גרם לו כנראה להתרחק יותר ולחזק את הדברים שהוא לא אהב.
אני יודעת שזו הייתה טעות. מאז הפעם האחרונה שיצרתי איתו קשר עבר חודשיים...
הריבים היו על שטיות, ובהודעות. והם הצטברו פשוט הגענו למצב שהתווכחנו כל יום כמעט ובאמת על דברים כ"כ שוליים שאני לא מבינה למה לא העברתי.

dana794

New member
אז זהו

תראי אני מבינה איזה דברים הפריעו לו ומה אני צריכה לתקן אז את זה אני לא צריכה לשאול. אני פשוט רציתי להבין למה הוא ויתר על זה אם הוא עוד אוהב במיוחד שהוא יודע שיש דברים שיכלנו לעשות ולא עשינו כדי למנוע את הריבים. אני מניחה שתגידי לי שאת זה אין לי מה להבין כי זה מה שכולם אומרים לי. נראה לי שאני פשוט אוותר על להבין:/

dana794

New member
כן...אבל

האמת שזה די מה שהבנתי שבגלל זה הוא ויתר. אבל עדיין קשה לי להבין את זה הרי זאת הייתה רק תקופה כזאת שהקשר התדרדר בזמן האחרון. הקשר שלנו היה באמת קשר טוב כל השנתיים האלה חוץ מכמה החודשים האחרונים שגם בהם
היו הרבה רגעים יפים בתקופה ודברים שחווינו שכן חיזקו לנו את הקשר עצוב לי שהדברים האלה לא היו מה שחזקו אותו להמשיך .
אני לא מבינה אוליי בגלל שאני צעירה ואני טועה? בכל קשר יש עליות וירידות הרי, אבל בכל קשר יש גם תקופה ממש לא טובה שמורידה את הזוג למטה, לא?
הירידות האלה אמורות רק לחזק את הקשר אחרכ.

dana794

New member
צודקת

את צודקת אם היינו משנים את מה שצריך בזמן הקשר באמת היה מתחזק. אבל זה נמשך והעיק. אני יודעת שזאת הייתה הטעות הכי גדולה שרק אמרנו שלא טוב אבל לא דברנו על זה ולא עשינו שינויים אז זה נשאר והתגבר.
אני חושבת שחווינו את הקשר אותו הדבר וגם אני מודעת לירידות אוליי פשוט הוא רק זה שהתעייף.
חבל לי שזה ככה שהבנתי את זה רק אחרי שזה נגמר, תמיד ידעתי שעל בעיות צריך לדבר כדי לפתור אחרת הם לא יעלמו מעצמם ואין לי מושג איפה הייתי שזה קרה כנראה התחלתי לקחת כמובן מאליו...אבל לקשר צריך 2 וגם הוא לא הבין את הדברים האלה.
עצוב אבל נכון לצערי
תודה רבה רבה לך!

dana794

New member
עזרה הלב שלי נשבר

הוא האהבה הראשונה שלי וגם אני שלו. היינו יחד כמעט 3 שנים. הוא זרק אותי לפני 4 חודשים. הזוגיות שלנו הייתה טובה היא התבטאה בתקשורת מאוד טובה ובכל בעיה שהייתה בקשר הצלחנו לפתור. אבל בתקופה האחרונה רבנו המון ריבים באמת טיפשים על דברים לא מהותיים אבל לא הצלחנו להפטר מהם וזה נמשך תקופה. בדיעבד אני מבינה שהטעות הייתה שרק אמרנו אחד לשני שהמצב שלנו לא טוב אבל לא ישבנו ודיברנו על מה אפשר לעשות כדי להמנע מזה ואוליי בגלל זה זה נשאר ככה. כשהוא החליט שהוא רוצה לעזוב אז התחננתי אליו שנשב ונדבר ונפתור את זה אבל הוא היה שלם עם זה ואמר שהוא עייף ורוצה להיות לבד. ונמאס לו שאני נתקעת על דברים. אני לא מצליחה להבין איך בנאדם שכ"כ אהב אותי מוותר עליי ככה בלי לרצות לדבר בזמן שאני ניסיתי להלחם ולא וותרתי וגם הגזמתי רדפתי אחריו עוד חודשיים אחרי שזה נגמר. אני רק רוצה להבין אותו מה עובר לו בראש מה הוא חושב מה הוא מרגיש ואני לא יכולה כי אני כבר מתביישת כי באיזשהו שלב הוא התעלם מההודעות שלי. אני באמת רוצה לדבר איתו כדי להבין אותו למרות שאני רוצה לחזור אני לא מתכוונת לנסות שוב . אני פשוט לא מצליחה לשחרר אותו מהלב ומהראש שלי בקלות הוא חשוב לי הקשר שלנו כ"כ חשוב לי אוף מה אני עושה איך אפשר להבין את זה? איך אצליח בכלל להתגבר אם לא הבין אותו אפעם? אני פגועה כ"כ ועברתי דברים בחיים שלי אבל כנראה שזה כבר יותר מדי בשבילי.

T a l 26

New member
היי דנה

אני יכולה להגיד לך מהנסיון שלי (הלא רחוק) שאחרי שנפרדנו אני והאקס שלי
היה לי קשה ועד עכשיו קשה לי מאוד, הוא יצר קשר קצת אחרי שנפרדנו
והשיחה הזאת עזרה לנו.
דיברנו על כל מה שהיה ביננו ושאלנו אחד את השני שאלות שהציקו לנו.
אומנם לא חזרנו, אבל השיחה הזאת סגרה קצת קצוות פתוחים ביננו.
כדאי לך לדבר איתו אפילו שזה קשה ולשאול אותו את כל השאלות שמציקות לך
אולי אחרי השיחה יהיה לך קשה, אבל יהיו לך תשובות לשאלות הפתוחות שמציקות לך.
לא קל לשחרר מהלב, אבל כולם אומרים שהזמן עושה את שלו.
מאחלת לך שזה יקרה מהר ושולחת לך חיבוק.

dana794

New member
היי טל

זה באמת היה יכול לעזור לי מאוד ואני באמת כ"כ רוצה לדבר איתו כדי להבין אבל זה נראלי לא אפשרי אצלנו. אני גם לא מסוגלת לשלוח עוד הודעה כי הצקתי לו מספיק וגם כי בשלב מסויים הוא יתעלם. אין לי כבר כוחות לעוד התעלמיות מצידו. הלוואי ויכולתי לדבר איתו כדי להבין. תודה על היחס ועל החיבוק מחבקת בחזרה חח:)

jeshu

New member
אז תני לו הפסקה מהנסיון שלך ליצור קשר וקחי זמן לעצמך
נסי ליצור קשר שוב עוד איזה חודשיים שלושה כשרגוע יותר על מנת לדבר ולסגור אם עוד תרגישי צורך.

A לוןA

New member
הקשר נגמר. זה הזמן להסיק מסקנות- ולהתחיל לשחרר.

את צריכה להבין שהקשר הזה נגמר. אין מה להילחם עליו- הבחור לא רוצה, וחסל.
כל מה שתעשי מעתה ואילך בקשר אליו רק יגרום לך להרגיש רע יותר אחכ, ויגרום לו לזכור מהקשר רק את הסיום המגעיל והאובססיבי ולא את התקופה היפה.
לדעתי, את צריכה לשבת עם עצמך ולהבין איך, למרות התקשורת הנהדרת שא טוענת שהיתה, עדיין היו "המון ריבים באמת טיפשים על דברים לא מהותיים" ו-"לא ישבנו ודיברנו על מה אפשר לעשות".
זה לא סממנים של תיקשורת טובה- להיפף. אלו סממנים של חוסר תקשורת מובהק.
יכול להיות שסיפרת לעצמך סיפור על הזוגיות המושלמת שאת נמצאת בה וסירבת לשים לב לנורות האזהרה שהיבהבו- עד שזה התפוצץ לך בפרצוף?
&nbsp
תבדקי מה היית יכולה לעשות יותר טוב בקשר הזה, תסיקי מסקנות לגבי הקשר הבא, שחררי את הבחור ופני לעצמך מקום בלב למישהו אחר.

dana794

New member
נכון

אני מבינה שעליי לשחרר.
בקשר לתקשורת היא הייתה טובה בעבר והיא נהרסה אתה צודק בדיוק בגלל זה זה נגמר בסופו של דבר.

A לוןA

New member
הערה בקשר לתקשורת

אני שומע הרבה זוגות שטוענים שיש בינהם תקשורת מצויינת, ופתאום הם רבים על שטויות, לא מצליחים להגיע להסכמות, לא מצליחים להעביר מסרים וכו.
&nbsp
תקשורת טובה היא לא לשכב על שמיכה תחת שמיים זרועי כוכבים ולחלוק רגשות של אהבה.
תקשורת טובה נמדדת בקושי, במשבר, באמירה של הרע, המאכזב, זה שנוגע בשריטות ובנקודות הפצועות.

dana794

New member
אני מסכימה איתך

בדיוק בגלל זה אמרתי שהייתה לנו פעם תקשורת טובה כי ידענו לדבר על מה שמפריע ולתקן. ובדיוק בגלל זה הבנתי שנפרדנו כי זה נעלם לנו.

למעלה