עזרה! הסבר על ההבדלים בין הקורסים השונים

אור919

New member
עזרה! הסבר על ההבדלים בין הקורסים השונים

שלום שמי אור, ברצוני ללמוד בקרוב לפסיכומטרי במסגרת אחד מהקורסים המוצעים בשוק.
ההתלבטות שלי היא בין יואל גבע להיי-קיו , בהיי קיו המחיר שהוצע לי נמוך בהרבה מהמחיר ביואל גבע- פחות מחצי מחיר!... אבל המחיר לא מהווה שיקול בעבורי
לכן אני מחפש ת הקורס המיטבי שיעניק לי את הציון המקסימלי שאני יכול להפיק.
רציתי לשאול מהם ההבדלים בין הקורסים(אם קיימים בכלל) מבחינת מקצועיות הקורס,תוצאות בפועל-ציון סופי,התרשמויות- חוות דעת של בוגרים ...תודה רבה לעונים!

niruzu

New member
דעתי היא כי ההבדל אינו משמעותי

1. אתה שואל איזה קורס הכי טוב בפורום- קח בחשבון שעלולים לענות לך מפרסמים של מכונים כאלה ואחרים, ובמיוחד מורים פרטיים שיאמרו לך שאין צורך בקורס.

2. לכל אדם התרשמות אינדיבידואלית לחלוטין מהקורסים השונים. שמעתי סיפורים מדהימים על כל המכונים וסיפורי זוועה על אותם מכונים בדיוק.

3. לכן- איזה מכון הכי טוב לך- או, האם בכלל אתה צריך מכון ללימוד פסיכומטרי- רק אתה תוכל לענות על שאלות אלה. אתה תצטרך לחקור בקפידה את יכולותיך ואת מה שכל מכון יכול לספק לך, כולל לבקש להשתתף בשיעורי ניסיון במכונים השונים.

4. הציון שלך תלוי בך- כמידת ההשקעה והמחויבות שלך- כך עולה הסיכוי שתקבל ציון טוב. שום מכון ושום מורה פרטי לא יתנו לך פתרונות קסם לקבל מעל 700. לכן, הגישה שלך- הקורס המיטבי שיעניק לך ציון מקסימלי- היא גישה לא נכונה.

הגישה הנכונה- איזה קורס/מורה/למידה עצמית יעזרו לי להגיע ליעד הנכסף, תוך כדי שאני מבין שהרוב תלוי בי.

בהצלחה

pentagon5

New member
ניר צודק בהחלט

ואוסיף שאם אתה מחליט לפנות למורה פרטי כדאי לבדוק את הנסיון שלו ולקבוע שיעור אחד לפני שמתחייבים למסגרת כלשהי. כך תוכל לבדוק בפועל את ההתאמה לצרכיך.

למעלה