עזרה- הרכבה של חוליות (מוכנות) בקיפולי חוליות

Frutapao

New member
עזרה- הרכבה של חוליות (מוכנות) בקיפולי חוליות

היי, מצורף קובץ עם הדרך ליצירת החוליות, אם זה יעזור, ומתחתיו תמונה של ואריציות של מספר החוליות. בניתי כבר מ-3, 6 (שני סוגים שונים) ו-12. עכשיו הכנתי 30 חוליות ליצירת הדגם הזה, ואני לא מצליח להרכיב. תוכלו בבקשה לעזור לי בדרך כלשהי?

הנה

אתה צריך שכל שפיץ יהיה מורכב מ-3 חוליות ואתה חייב לדאוג שבכל ההתחברויות בין השפיצים יהיו 5 קוים. שזה יראה כמו כוכב מכל צד. אגב, אסור לסרוק הוראות מספר ולשים באינטרנט כי זה עובר על חוק זכויות היוצרים. כך את זה בחשבון.

כך=קח כמובן!!!!!!

Frutapao

New member
תגובה ליובל ולgvish

יובל - תודה. ניסיתי עוד לפני ששלחתי את ההודעה להרכיב בצורה שאמרת, כשכל שפיץ מורכב מ-3 חוליות (זה היה בסדר) וכשבכל התחברות יש 5 קווים (משימה כמעט בלתי אפשרית!!!). בסוף הצלחתי, והיה חיבור אחד עם 4 קווים, מלבד העובדה שהצורה הייתה רופפת וחלשה. בתמונה היא נראית חזקה מאוד. אה כן, וגם נהיו לי בין 5 הקווים חורים מאוד גדולים. אני מקווה שאצליח להרכיב זאת, אנסה שוב, אחרי שאימתת שכך צריך לבנות את הדגם. gvish - תודה על ההשתדלות, אבל לא הבנתי מילה... אשמח אם תוכל להסביר בצורה פחות מתמטית ומסובכת.

gvish

New member
הנחייה כללית לחיבור היחידה הזו

היחידה הזו מהווה מקצוע עם שוליים לכל פאון שתבחר. לרוחב היחידה יש קו אותו יש להניח על המקצועות של הפאון הנבחר. כך תוכל על ידי שלושים יחידות ליצור את הדגם שבספר לפי המקצועות של איקוסהדרון, או ע"י אותן שלושים יחידות ליצור דגם שלהערכתי יהיה יותר מרשים לפי המקצועות של דודקהדרון. בהזדמנות אני אנסה ליצור את זה בעצמי.

למעלה