עזרה ודחוף!!!

~נשיקה~

New member
עזרה ודחוף!!!

הגובה שלי הוא 1.58 ואני שוקלת 53 ואני בת 13 אני חושבת שאני שמנה ואני מאוד רוצה ללכת לדיאטנית אבל אמא שלי לא מרשה לי אני לא מסוגלת ללכת עם גופיות או עם חולצות בטן וזה מאוד מציק לי. ניסיתי להרזות אבל אני לא מצליחה אני יורדת קילו או שניים ואחרי זה מעלה בחזרה 3 בבקשה תעזרו לי דחוףףףףףףףף מה לעשות??

תרנגולת

New member
.. המשקל שלך בסדר

אם את בכל זאת מתעקשת.. אולי תנסי להסביר לאמא שלך שדיאטנית לא תתן לך לרדת אם את לא צריכה, ושהיא תעזור לך בצורה בריאה. אם לא.. השתיים שאת יורדת ו3 שאת עולה.. זה לדעתי בגלל דיאטת כאסח. קחי לך את הזמן, שיהיה לאט, ובלי להרעיב את עצמך, זה גם לא בריא וגם לא משתלם..

~נשיקה~

New member
תרנגולת

הסברתי לאמא שלי והיא עדיין לא מוכנה! ואני לא עושה דיאטת כאסח אני פשוט מנסה לאכול כמה שפחות (אבל אני עדיין אוכלת מספיק!!) ואם אני אוכלת אני מנסה שזה יהיה משהו שיותר בריא ופחות משמין ואני רצה כמעט כל יום וזה עדיין לא עוזר

תזונה לספורטאית :cool:

נשיקה חמודה! יש פתרון למצוקה שלך. תזונה נכונה המתאימה לספורטאית כמוך. טיפה עזרה נפשית ותמיכה. והכל יבוא על מקומו בשלום. את מוזמנת לפורום מודעות פנימית. שם תקבלי את כל התמיכה שבעולם מגולשים כמוני וכמוך. הרבה אור ואהבה מיכל.

תשובה על דיאטה

שלום לך אשמח לעזור לך ואף לשוחח עם אימך. שלחי לי E מייל עם מספר טלפון ברכה ליאורה חוברה

למעלה