עזרה והמלצות...

mirchell

New member
עזרה והמלצות...

לכלה עתידית והיסטרית-
לכל אלה שאחרי...המנוסות, אודה לכן אם תמליצו לי על סלוני-כלות, מעצבי שמלות ,תסרוקת,איפור באיזור המרכז- ת"א, ראשל"צ,רחובות והסביבה תודה, תודה,תודה (מראש) אני- מהפורום השכן

ayush

New member
ההמלצות שלי ושל רובנו נמצאות בלוחות

הפורום (חתונות) תכנסי לשם ותוסיפי לזה חיפוש מתקדם ותאמיני לי שתמצאי כל מה שתרצי ! אם את צריכה דעה ספציפית - בשמחה !

שועית

New member
במלון "דן" פנורמה בת"א

יש סלון שמאוד הייתי ממליצה עליו. אני הסתרקתי שם והייתי מרוצה מהכל. בהצלחה.

mirchell

New member
איך נקרא הסלון?

ומה טווח מחירים? (איפור+שיער)בד"כ מספרות/סלונים בתוך בית -מלון שוחטים מבחינת מחיר -זה רלוונטי גם לגבי הסלון הנ"ל?

ayush

New member
../images/Emo18.gif אני לא יודעת מתי שועית

התארגנה בסלון הזה (איב בדן פנורמה) אבל היתה בחורה בשם "פרייס" בפורום חתונה שנכוותה מהם קשות - הם סגרו את הסלון לאחר שהיא הזמינה ואפילו לא הודיעו לה על כך ! מצרפת את ההודעה הרלווטית.

mirchell

New member
וואוו- לא מתקרבת

מה אתן אומרות על שוקי סמוכה? הבנתי שהוא מגיע למלון/בית לתסרוקת+איפור כדאי? מומלץ?

רחלילי

New member
אורית מסטודיו בראשית

נמצאת לא רחוק מצומת תל השומר. מעצבת דברים נפלאים, פתוחה לרעיונות, מקצועית, עושה יופי של עבודה. וזהו. ממליצה עליה בחום. על ספרית אני לא ממליצה כי נותרתי עם טעם מר. על מאפרת אמליץ (אזור מודיעין) על אלפא. שמאפרת מקסים ועדין ויפה.

רחלילי

New member
שמה אלפא.

זה שמה כן כן. אם את רוצה יותר פרטים תשאלי ואענה לך. היא גם קוסמטיקאית מעולה אבל הגעתי אליה כשעברנו לכאן וחיפשתי מאפרת די צמוד למועד בו עברנו. היא מאפרת בצורה עדינה שמאד התאימה לי והאיפור החזיק כל הערב. היא השאילה לי מעט פודרה וכן שפתון ובכלל לא נזקקתי להם! והייתי מאופרת מהשעה 3 ועד הלילה!

mirchell

New member
אלפא?

היא מאפרת כלות מוכרת? כי אני פוחדת מכאלה שמעולם לא שמעו עליהן... גם אני גרה במודיעין , איפה היא נמצאת ?

למעלה