עזרה והצעה

motech

New member
עזרה והצעה

חברים יקרים אני וחבר מדריכים בחוג d&d בלהבים, יש בקבוצה בסביבות 14 איש בגילאים צעירים (10-14). לפורים ביקשו מאיתנו הילדים והנהלת היישוב לארגן rd&d, משהו קטן ונחמד למשך היום. יש תקציב מהיישוב לציוד, ומעבר לזה אנחנו קצת תקועים. אשמח לכל רעיון שיועיל להנחיית המשחק בהתחשב בנתונים הבאים: הגיל הצעיר של המשתתפים. אנחנו ( בנתיים ) 2 מנחים בלבד ובנוסף- רעיונות לסוג המשחק ( מיליטאנטי? חפש את המטמון? תפוש את הדגל ?) ולאירגון. מלבד זאת, רציתי לדעת אם תהיה התענינות לארגן rd&d למיניהם באיזור הדרום. אנשים מבאר שבע והסביבה מוזמנים להעלות את דיעותיהם. בתודה- עומרי.

NacroMittler

New member
אני מארגן בפורים! (נכון?)

אז זה דיי תפוס, אבל מכיוון שהילדים שאתה מדבר עליהם לא מקהילתינו הצנועה זו לא תהיה בעיה... בכל אופן, אני מוכן להתנדב לעזור בכל מה שאוכל (אני באר שבעי ואני היחיד), גם במשחקים שולחניים... צור איתי קשר באי סי קיו- 229144190 נ.ב-אני בן 13.5

take out

New member
אני הראשון שהציע אבל...

אני מניח שישז בסיידר יותר סיכוי שזה יצליח אם מישהו מנוסה יעשה את זה...

Gills

New member
להבים

ניווטת פעם בגבעות גורל? זה הישוב הלא גדול מאוד בקצה המפה. כלומר, בדרום, אני חושבת שצפונית לבאר שבע, אבל לא הרבה. נראה מקום נחמד.

sparrow_ml

New member
אנשים מבאר שבע...

אני נמצא בבאר שבע בימי החול... סטודנט באוניברסיטת בן גוריון. ויש לי עוד כמה חברים שישמחו אם יארגנו משחק קרוב לשם, או כל דבר אחר כגון פגישה לשם התאמנות וכ'ו... כך שאם אתה מתכוון לנסות לארגן משהו כזה, אתה מוזמן :)

למעלה