rachelMcfadden
New member
עזרה והתייעצות
קודם כל, כיף לדעת שקיים פורום כזה! אני עכשיו בשלב שבו אני מנסה כל מיני, אבל עדיין ברמה די חובבנית...
אני רוצה לנסות לעשות קאפקייקס וניל עם לב באמצע. לפי כל הסרטונים שראיתי, אופים חלק מהבלילה שצובעים באדום, קורצים ממנה לבבות ואופים שוב עם הבלילה הלבנה מעל.
שמעתי שמישהי עשתה את זה על ידי שהיא הקפיאה את הבלילה האדומה ואז קרצה לבבות. מה המלצתכם?
ובכלל, יש איזה טיפ חשוב שאני צריכה לדעת לפני שאני עושה את זה?
בנוסף, ראיתי פה מתכון לקאפקייקס וניל. האם אפשר להוריד קצת בחמאה או בסוכר? או לפחות להחליף קצת חמאה בשמן?
תודה רבה מראש
קודם כל, כיף לדעת שקיים פורום כזה! אני עכשיו בשלב שבו אני מנסה כל מיני, אבל עדיין ברמה די חובבנית...
אני רוצה לנסות לעשות קאפקייקס וניל עם לב באמצע. לפי כל הסרטונים שראיתי, אופים חלק מהבלילה שצובעים באדום, קורצים ממנה לבבות ואופים שוב עם הבלילה הלבנה מעל.
שמעתי שמישהי עשתה את זה על ידי שהיא הקפיאה את הבלילה האדומה ואז קרצה לבבות. מה המלצתכם?
ובכלל, יש איזה טיפ חשוב שאני צריכה לדעת לפני שאני עושה את זה?
בנוסף, ראיתי פה מתכון לקאפקייקס וניל. האם אפשר להוריד קצת בחמאה או בסוכר? או לפחות להחליף קצת חמאה בשמן?
תודה רבה מראש