עזרה והתייעצות

rachelMcfadden

New member
עזרה והתייעצות


קודם כל, כיף לדעת שקיים פורום כזה! אני עכשיו בשלב שבו אני מנסה כל מיני, אבל עדיין ברמה די חובבנית...
אני רוצה לנסות לעשות קאפקייקס וניל עם לב באמצע. לפי כל הסרטונים שראיתי, אופים חלק מהבלילה שצובעים באדום, קורצים ממנה לבבות ואופים שוב עם הבלילה הלבנה מעל.
שמעתי שמישהי עשתה את זה על ידי שהיא הקפיאה את הבלילה האדומה ואז קרצה לבבות. מה המלצתכם?
ובכלל, יש איזה טיפ חשוב שאני צריכה לדעת לפני שאני עושה את זה?

בנוסף, ראיתי פה מתכון לקאפקייקס וניל. האם אפשר להוריד קצת בחמאה או בסוכר? או לפחות להחליף קצת חמאה בשמן?

תודה רבה מראש
 
יש תבניות סיליקון לב עם שקע לב

http://www.keshetbaking.com/UploadThumbnail/11012012114945126023.jpg
אפשר לאפות למשל לב אדום , ואחרי האפייה למלא את השקע בשוקולד לבן מומס .
לא היתי מקפיאה את הבלילה של העוגה , לא נשמע לי מוצלח .
הרעיון של האפייה נשמע לי גם טוב , לקרוץ מעוגה אפויה לבבות , להכין את הקאפקייק ולשים באמצע לב ולאפות .
 

rachelMcfadden

New member
אוקיי, תודה

כן להקפיא היה נשמע לי מוזר, אבל העדפתי לשאול מומחים
 

MisterCupcake

New member
מצטער שלקח לי זמן לענות

קודם כל - ברוכה הבאה!

לגבי הקאפקייקס עם הלב, השיטה הכי נפוצה היא באמת לאפות מראש את הלבבות, לשים בתוך הבלילה של הוניל ולאפות שוב את שאר הקאפקייק, כמו שאמרת
&nbsp
יש סרטון שמדגים את זה, שנמצא כאן:
https://www.youtube.com/watch?v=Ngt4-1QiK1s
&nbsp
(אגב, תודה על הרעיון, אני חושב שאני אכין משהו דומה בוולנטיינז בשבוע הבא
)
&nbsp
לגבי המתכון - כשרוצים להחליף חמאה בשמן,
חמאה היא 80% שמן ו-20% שומן ומרכיבים "נחמדים" נוספים
לכן אפשר לקחת 80% מכמות החמאה ולהחליפה בשמן
למשל - 100 גרם חמאה יכולים להתחלף ב80 מ"ל (כוס פחות שתי כפות) של שמן
&nbsp
בתיאבון!
 

rachelMcfadden

New member
תודה רבה על העזרה

בהחלט קיבלתי כאן כמה רעיונות, והאתר שלך פשוט סכנה! בא לי להכין הכל...

&nbsp
 
למעלה