עזרה, ויכוח במשחק

עזרה, ויכוח במשחק

טורניר, נשארו2 שחקנים. 5 קלפים על השולחן. א' עושה רייז של 400, ב, סופר את כל הצ'יפים שלו בקול מגיע ל380, ומניח על השולחן. א' לוקח 20 צ'י'פים חזרה מהקופה וחושף את הקלפים שלו. עכשיו ב' טוען שהוא עדיין לא הכריז שהוא נכנס אול אין ובעצם הוא שקל לעשות פולד, ולכן עכשיו זה ש א' חשף את הקלפים שלו זה עדיין לא מחייב אותו לאול אין. מה אתם אומרים? וכן, אני יודע שזה לא שחור לבן, אבל בחיי צריך פה איזה פיתרון

modz0r

New member
מז"א מניח על השולחן?

אם הוא החזיק את כל הצ'יפים ביד בשביל לספור, ואז שם אותם במקום (איפה שהם היו לפני שהוא הרים אותם), זה לא נחשב אולאין. אם הוא הניח את הצ'יפים רחוק מהגוף שלו, וקרוב יותר למרכז השולחן, זה נחשב אולאין. בתכלס כמו שאמרת אין פה שחור ולבן.. הכי פשוט שתשאל את האנשים האחרים שהיו בשולחן, אם לדעתם הוא (אתה?) התנהג כאילו הוא מתכוון להשוות בדרך שהוא הניח את הקלפים - זה נחשב השוואה. כמובן שזה לדעתי.. אני לא איזה floor man

darkAI

New member
אם הוא הוריד אותם מהשולחן, ספר ואז החזיר אותם

לאיפה שהם היו, הוא צודק. אם הוא שם אותם יותר רחוק מאיפה שהערימה שלו הייתה קודם[אני לא מדבר על חצי ס"מ יותר רחוק אלא מספיק רחוק כדי שיהיה ברור שהוא משווה], זה נחשב השוואה לכל דבר. כל דבר אחר זה gray-zone

אני שונא תלוזרים האלה

אם ישך ביצים תכניס אם לא אז לא . יש לי גם חבר כזה סופר בקול יעני להפחיד. וכשהוא עושה כזה דבר עם קצת פחד בעניים. ישר קולטים שהוא מבלף . בקיצור לפני משחק תדע עם מי אתה משחק. ואיך להשתמש בשיטות שלהם.

Shaycus

New member
אני דווקא לא מסכים..

יש לי גם חבר כזה וזה בהחלט מעצבן שהוא עושה את זה, סופר בקול רם ואתה פשוט יודע שעוד דקה הוא יזרוק את הקלפים, זה סתם בזבוז זמן אבל צריך לזכור שאם הוא חכם והוא מסתכל על היריב בזמן שהוא סופר בקול הוא יכול לשים את היריב על יד וזה משהו שבהחלט עוזר..

לזה אני קורא

תכניקות של מתחילים. כי החוכמה במשחק זה לשמור על השקט . ולהסתכל בעניים של היריב בכל שלב . בקיצור אני לא אוהב תצורה הזאת . ואני מאמין שיש הרבה כמוני.

Shaycus

New member
טכניקות^

תשמע כמוני כמוך סך הכל אני לא משחק ככה אבל אני שם לב שכשהוא משחק ככה הוא לפעמים מוציא אנשים משלווה ואשכרה אתה רואה בתור שחקן חיצוני שלא משתתף ביד מסויימת איך הבנאדם שמולו עושים את המשחק האגרסיבי עם הצ'יפים מתפתל ומתחיל לא להרגיש כ"כ טוב עם היד שהוא מחזיק עכשיו אני לא משחק עם אנשים ברמה של גאס הנסן ככה שזה לא משחק, הבנאדם אשכרה מחזיק ידיים לא משהו.. סך הכל אני גם לא אוהב את הצורה הזאת אבל עובדה שלפעמים היא עובדת, לאנשים מסויימים בכל אופן..

darkAI

New member
כמובן שהחוכמה לשמור על שקט אם אתה לא יודע

להסתיר את הtells שלך. מנגד, אם אתה יכול להפיק יותר מלדבר - Do so. תשאל את Mike Matusow אם הוא מעדיף לשתוק או לדבר

למעלה