עזרה ויעוץ דחוף!

tamar two

New member
עזרה ויעוץ דחוף!

אני בת 31 נשואה 4 שנים + תינוק בן 5 חודשים מקסים שעושה אותי מאושרת אבל בעלי איבד בי עניין ועל הילד בכלל לא שם לב כאילו הוא איננו. הוא חושב שהכל ממשיך כמו קודם ולא מבין שזה כבר לא! מאיפה האטימות הזאת? גבר אינטיליגנטי בן 33 לא מבין שיש סדר עדיפויות שונה ? הוא בא ביציאה אתמול שנסע (רק שנינו...) לחו"ל ואני הסתכלתי עליו בלי לענות לו אפילו. יש לכם עצות?

לבעלך קשה. הריון, לידה וטיפול בתינוק מאד

טבעיים ומוחשיים לאשה, היא נושאת את הילד , יולדת אותו, מניקה אותו, זהו קשר שגבר אין לו באופן טבעי . בעלך כנראה נמצא רגשית במקום אחר גם מבחינת החיבור לתינוק וגם החיבור אלייך. את יכולה לעזור לו בחיבור לילד ובחיבור אלייך. תנסי לא לכעוס על כך שאינו מבין אלא לעזור לו להיות חלק ממך וחלק מהילד בכך שתענייני אותו בטיפול בילד, תזמיני אותו לשבת איתך כאשר את מאכילה, מלבישה, רוחצת וכו... אם תקרבי אותו ירגיש יותר שותף וגם יתפקד כשותף ויפנים את המצב החדש יתרגל ויהנה ממנו.

בדיוק כך.

הגבר מאוד מרגיש זר בהתחלה. הכל עדין, רגיש וחדש שאין לו מושג מה נחת עליו! תמיד ידעתי שאהבה לבן זה משו מיוחד. כשנולד לי הראשון נסיתי לתשאל ולאתגר את עצמי עם שאלות כמו ``אתה מוכן למות בשבילו?`` ומאוד הופתעתי מעצמי אך התשובה הייתה שלילית. חשבתי שיש בי משהו דפוק, אך לאחר זמן הרגשתי שבאמת אין לתאר אהבה כזו! אז תני לו את הקצב שלו, בלי לחץ! וזה יבוא, אני בטוח.

tamar two

New member
תודה רבה לשניכם. אם אתה כגבר מספר שזה מה

שהרגשת אז אני יותר רגועה. אני יודעת שלבעלי קשה וכבר בהריון הוא הראה סמנים של חוסר התייחסות לא כי לא אכפת לו כי אני יודעת שהוא יתאהב בילד מתי שהוא. אני ינסה לא ללחוץ עליו ומקווה שגם הוא ירגיש אחרת בקרוב כי גם לי קשה ואני רוצה שיתמוך בי. תודה שוב.

למעלה