עזרה ויעוץ מחברי הפורום

עזרה ויעוץ מחברי הפורום

שלום!!שמי אבי ושנה שלמה עבדתי במחלקת טלמרקטינג של מו`ל . אני מובטל יותר מחודשיים ויש לי סכום קטן של בערך 6500 שח,שאני מעונין להשקיע לצורך עבודה מהבית ולא אכפת לי שזה יהיה טלמרקטינג ז`א למכור משהו בשביל עצמי ולא למען מישהו אחר אני לא יודע במה להשקיע את הכסף.אני מחפש רעיונות מה למכור מהבית.שאלתי את המעסיק שלי לפני חודשיים אם אוכל להיות עצמאי ולעשות את העבודה מהבית ונעניתי בשלילה כי יש להם כבר מחלקה עם משמרות ופיקוח על העבודה וכו.....מעונין בהצעות מה כדאי ואיזה כיוון לקחת בקטע הזה?מה יכול ללכת טוב היום?איזה מוצר?אולי לא רק מוצר?תודה מאבי

מעניין

בד"כ יש מוצר ואנשים מתלבטים אין לשווק. הפעם אתה מביא בדיוק ההיפך...מוכן לשווק ואין לך מוצר... האם חשבת מי יביא את המוצר לבית הלקוח אחרי שבצעת את העיסקה בטלפון? האם יש לך משהו מובנה שבו אתה יודע איזה שכר אתה רוצה עבור השרות שאתה נותן? אם תוכל להסביר, מה כוונתך להשקיע את הסכום שיש לך לצורך עבודה מהבית? להשקיע במה?

זה ברור

אני אספק בהתחלה את המוצר}או השירות לא יודע{ ולגבי התשלום איך אני יכול לדעת כמה לגבות לפני שיש לי מוצר?אני מחפש רעיונות,כל השאר כנראה יסתדר<תודה

ערב טוב לך

אין תשובה לשאלות שלך מהסיבה הפשוטה שרק אתה תוכל לענות עליהם.יכולת למשל לשאול בפורום אחר נאמר,מה מציעים לך לאכול כי אתה רעב.ת ח ש ו ב על זה,והבע את דעתך.לילה טוב

למעלה