עזרה..( ולא, לא קשור לבית ספר/קורס)

מורררצי

New member
עזרה..( ולא, לא קשור לבית ספר/קורס)

אז ככה:: אני מכינה פרוייקט גמר בגרפיקה בנושא עיצוב מוצר, ובחרתי לעצב מוצר שהוא משקה אלכוהולי, ואני רוצה ללכת לכיוון של קוקטיילים. את המשקה עצמו לא צריך להכין, אבל חשבתי שיהיה נחמד שלפחות יהיה משחק צבעים מעניין (כמו של קוקטיילים ציבעוניים למיניהם). השאלות שלי: - מה דעתכם בעניין (אם בקבוק קוקטייל יכול לעבוד).? - בתור ברמנים, איזה קוקטיילים לדעתכם (הכוונה לשמות+צבע מעניין) כדאי לבחור? - איך אני משיגה משחק של צבעים (בתוך בקבוק).. כדוגמת צבעי מאכל? - תודה מקרב לב למי שיעזור.

מטופש

New member
אמ.. מקווה שאני עוזר

העניין של משחקי הצבעים הוא משקלים סגוליים של משקאות שונים למשל כמו שקורה בשמן ומים שאחד צף על השני... גרנדין (תרכיז מיץ רימון) נוטה לשקוע ברב סוגי המשקאות סתם דעה אישית- אני חושב על טקילה סנרייז, שם מאד מוכר ל90% מהאנשים... יש משחק קטן של צבעים (הגרנדין במיץ תפוזים, יוצר "זריחה") וזהו.... מתכון (אם את רוצה יותר כמות פשוט תכפילי...) 60CC טקילה 60CC טריפל סק* תפוזים עד הסוף וגרנדין בשביל הצבע... * ליקר תפוזים שקוף- יש גם כחול למשחק בצבעים שאת רוצה, אבל לא ניסיתי לראות אם זה עובד...

מורררצי

New member
תודה, אבל...

העניין הוא שאני לא ברמנית או משו, בסך הכל תלמידה שמוכנה להשקיע המון בפרוייקט גמר הזה. הכוונה היא שאני לא מתכוונת באמת להכין משקה, אלא רק לנסות להכין את הצבעים שלו (לדוגמא מרגריטה תות, שהמשקה בבקבוק יהיה בגוונים של אדום). מקווה שהבנת. יש לך רעיונות לעוד משקאות בסיגנון? חשבתי על מידורי סאוור, אבל אין לי מושג איך אני אעשה את הצבע שלו וממה.

מטופש

New member
לגבי הקטע של הצבעים

צבעים כגוונים צבע אחיד- תערבבי צבעי מאכל יצא לך.... אם את רוצה דברים שנראים בשכבות או כאילו צבע הופך לאט לצבע אחר זה עניין של משקלים סגוליים של הנוזלים, ובגלל זה את צריכה להשתמש בנוזלים המקוריים- או לגלות מה המשקלים שלהם וליצור לבד, מה שנראה לי סתם קשה ומסובך...

Symbolic

New member
מה הקשר בין טקילה סנרייז לטריפל סק?

אין בטקילה סנרייז טריפל סק. בכוס היי בול - 45 מ"ל טקילה כלשהיא, תפוזים עד סוף הכוס ובסוף 15 מ"ל גרנדין. זה טקילה סנרייז.

מטופש

New member
כמו בבישול יש מתכונים שונים

15 מ"ל גרנדין נשמע לי המון יחסית לטקילה חוץ מזה אני מגיש בכוס קוקטייל/טוליפ אז יש יותר טקילה כי הכוס עצמה יותר גדולה... והקשר הוא שטריפל זה תפוזים וזה מחזק ת'קוקטייל תנסה ותחליט אם לטעמך או לא

Symbolic

New member
יכול להיות שה"מתכון" שלך יותר טעים

יכול להיות שהוא אדיר. "טקילה סנרייז" - הוא לא. טקילה סנרייז זה מתכון אוניברסלי, בדיוק כמו שראסטי נייל אוניברסלי, ובלאדי מרי הוא אוניברסלי. היי-בול, 1.5 OZ טקילה, תפוזים עד הסוף, 0.5 OZ גרנדין בסוף.

Symbolic

New member
שמח לעזור ../images/Emo13.gif

מה שכן - את המתכון שלך עם הטריפל סק אני אנסה ללא ספק! ככה ששנינו החכמנו..

מורררצי

New member
תודה חבר'ה..

יש עוד הצעות? מישהו? יש המלצות לעוד קוקטיילים מוכרים? :)

nunimon

New member
הנה פתרון נחמד:

אם זה לא אמור להיות לשתיה, את יכולה לקנות סירופים רגילים, וככה תקבלי מגוון של צבעים, ותשחקי איתם. סירופ פטל אדום, סירופ צהוב למשקאות סאוור , וכדומה. לגווני הירוק - יש את הרום לאפיה בטעם וניל, אם אני זוכר נכון הוא ירוק. יש הרבה שילובים של צבעים מענינים. בהצלחה.

maxfain

New member
מורצצצצצצצי

נתחיל בזה שזה יהיה נורא קשה ליצור שכבות בבקבוק כי כמו שאמרו מעלי כבר, זה עניין של משקל אחד על השני.. לכן את צריכה להציף אותם מאוד לאט אחד על השני בכדי שזה יצור שכבות.. ראיתי שאורי רשם לך סירופים אבל כאן שוב נכנסת הבעיה של המשקל.. הסירופ האחד יתערבב עם השני. תנסי שמנים, המשקל שלהם שונה.. או שילובים של צבעי מאכל וסירופים.. למרות שקשה לי להאמין שזה יצא כמו שתכננת.. הכי קל, חול צבעוני :)

מורררצי

New member
תודה רבה

תודה רבה לכל מי שהגיב, עזרתם לי מאוד. תודה!

GHSI

New member
אינך יכולה ליצור ערבוב צבעים עם

צבעי מאכל. נסי להכין את המשקה באמת...והזהרי בהצפות חחח.

למעלה