עזרה ומדריכים כמה טיפים לנצחונות

yaniv174

New member
עזרה ומדריכים כמה טיפים לנצחונות

היי חברה אני משחק פוקר בפייסבוק באופן מקצועי הסטטוס שלי היה 17 ביליון צ'יפים אבל יש אבל הייתי רוצה שכולכם אבל כולכם תרשמו טיפים אבל סטטיסטיקות בערך כמו למשל עשיתם רייז בשולחן עם עוד 5 שחקנים וקיבלתם השוואה מכולם. איזה יד מבחינה סטטיסטית הכי טובה עבורכם: 1. AJ סוטד 2. AQ אוף סוטד 3. KQ סוטד עשר-ג'ק סוטד.4 נגיד זוהי תשובה שאני מת לדעת אבל הייתי רוצה שתחברו גם אתם שאלות וטים הקשורים לסטטיסטיקות זה יעזור לכולם :)

twoo1

New member
פוקר בפייסבוק

זה כמו לשלוח לוטו באופן מקצועי

תחפש את הערך "אוקסימורון" במילון ותמצא את

ההגדרה: "משחק פוקר בפייסבוק באופן מקצועי"

Shaycus

New member
חחח אהבתי

יש לי ביליון שם ותאמין לי שחברה שלי יכלה להרוויח אותם באותה קלות

darkAI

New member
לא יכולתי שלא לעשות screenshot ../images/Emo13.gif

מה שכן, 2 עצות לי אליך. דבר ראשון, תוריד את התוכנה הזאת: http://www.pokerstove.com/ היא תעזור לך לפתור מצבים כמו הנ"ל. שנית כל - תמכור את ה17 ביליון צ'יפים חסרי הערך האלה ותעבור לשחק במשחקים של 0.01/0.02 דולר איפה שקרוב לוודאי תמצא פוקר קצת יותר.. פוקר. לפחות יותר מאשר בפייסבוק.

2המרפא

New member
רק עכשיו שמתי לב

"אני משחק פוקר בפייסבוק באופן מקצועי"
. הנה יש לי שאלה אליך: אני דוחף אול אין 300 בליינדים כולם משווים אותי בשולחן של 9 איש (מצב הגיוני לחלוטין בפייסבוק). איזה יד עדיף שתהיה לי א. זוג אסים ב.זוג קינגים ג.מה זה משנה גם ככה ההוא עם ה72 יתפוס פול האוס ד. למי אכפת גם ככה זה פוקר בפייסבוק ואתה תדחוף אול אין עם כל יד כי זה משעמם ואין הגיון במשחק וכולם ישוו אותך לא משנה מה יש להם ביד מה התשובה הנכונה?

למעלה