עזרה ומהר...פליז...

m14590

New member
עזרה ומהר...פליז...

וואי..אנשים..אני ממש צריכה עזרה מכם,הבעיה שלי היא כזאת: אני בכיתה ט' ויש מישהו מכיתה י' ואני ממש דלוקה עליו(אבל ממש).. הקטע הוא שאני לא מכירה אותו טוב...כאילו אף פעם לא דיברנו... יש קטעים אני רואה שהוא מסתכל עלי והכל ולפעמים נראה לי שהוא בכלל לא שם לב אלי.. מה לעשות כדי שיותר ישים לב אלי??? (אל תגידו לי להתקע בו"בטעות"וכל הדברים האלו) וואי אני ממש חייבת עזרה ממכם... מירי

העצה שלי ../images/Emo39.gif

כל ההתקלויות, שליחה לעצמך פרחים וסוכריות וה'אופס נפלו לי הספרים לרגליך אולי תעזור לי להרים אותם ואז יהיה לנו רגע רומנטי באמצע בית הספר' ממש לא עובדים כאן, בקלולס אולי כן. מה דעתך פשוט ללכת לדבר איתו?
מה יכול להיות במקרה הכי גרוע? הוא לא ירצה? בכל אופן מירי, תעיזי. גברים גם מעריכים בנות שיודעות מה הן רוצות הרבה יותר מאשר בנות חלשות אופי.. בנוסף, אם תשבי ותחכי שהוא יגש אליך, אולי יכול להיות שתחכי עוד הרבהה זמן.

בשלולית

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כל כך נכון!

תמיד תחשבי מה כבר יקרה? אני (את ) רק בכיתה ט'! כל החיים שלי (שלך) לפניי (לפנייך) !! מה את יכולה להפסיד?!? אז הוא לא ירצה? יהיו עוד כל כך הרבה אחרים שירצו... אני בעד לדבר דוגרי...

Cobe1982

New member
ואני...

חייב לומר שאנחנו לא כאלה גרועים.. אפילו תחייכי אליו ותגידי `היי!` כל בוקר, כדי להתחיל מנמוך.. הכי גרוע? אם הוא לא מעוניין- הוא פשוט יהיה ידידותי עד אדיש, אבל זה הכל, אל תצפי לסצנת `למה מי הסתכל עלייך בכלל?` באמצע הרחבה- זה יפה לסרטי התבגרות אמריקאיים, אבל ממש לא תופס כאן.. אני אישית ישבתי פעם באוטובוס, ומישהי התחילה לדבר איתי, סתם. היא ממש לא משכה אותי, אבל הייתה מאד נחמדה. דיברנו, אפילו הלכנו לאכול גלידה בתחנה (דקלה, בלי פרצופים, זה היה לפני שהיינו ביחד!!! :) ) ואפילו שקלתי לקחת ממנה טלפון, סתם כדי להישאר ידידים. אז תנסי, לכי על זה. אני לא אשקר- אם את כוסית ויש לך מעמד חברתי מבוסס, אז זה משפר את הסיכוי שלך באלפי אחוזים, אבל זה לא כל מה שמעניין בנים.. באמת- אין מה להפסיד, ובינינו, בנות- תפסו ביצים, כי לנו אין באמת כאלה... זהו.

ת מ ו ז

New member
זה פשוט

איך שהוא תשיגי את המנג'ר שלו או האיסי ותדברו שם... ומפה הדברים כבר תלוים בך....

לא כדאי...

לפי דעתי עדיף להתחיל לדבר איתו פנים מול פנים מאשר להתחיל קשר דרך תוכנה... זה גם יראה יותר רצינות או כנות או כל דבר אחר שתרצי... בגרות זה בטוח! בכל אוף, שיהיה
שלך, אנה.

ת מ ו ז

New member
לא ידועת אם זה כדאי או לא

אני בטוחה שיהיה לה הרבה יותר קל לדבר איתו דרך תוכנה מאשר ללכת אליו ולהגיד לו תישמע נידלקתי עליך/ בא לי להיפגש איתך או וואט אוואר!

m14590

New member
..תודה..

אני לא בטוחה שיהיה לי האומץ לדבר איתו.. אולי רק להגיד לו שלום ודברים כאלה... אבל אני אנסה להשתמש בעצותיכם..בכל אופן תודה רבה... מירי

למעלה