אהה...
לא נראה לי שזה היה ככה. האמת היא, שאביה של זינה נרצח כשהיא הייתה בת שש (נראה לי) ע"י סיירין, אימא של זינה. כנראה שזינה הייתה בת 17 כשהצבא של שר המלחמה קורטיז התקיף את אמפיפוליס. זינה לא רצתה פשוט לתת לזה לקרות והיא אירגנה הגנה של אנשי הכפר. הם הצליחו להגן על אמפיפוליס, אבל היו הרבה הרוגים- כולל לייסאוס, האח שזינה הכי אהבה. טוריז ברח מהכפר. זינה עזבה והפכה להיות פיראטית, היא נורא כעסה על מות אחיה והיא תמיד חיפשה את קורטיז כדי לנקום בו. זינה פגשה באחד ממסעותיה את קיסר והתיידדה איתו, אבל הוא בגד בה ושבר את הרגליים שלה. אבל מלילה, השפחה הצילה את זינה ומתה כדי להציל את חייה של זינה. זינה התחברה עם הצבא של בוריאס, והם הלכו לסין ושם היא פגשה את לאו מה שניסתה להחזיר אותה להיות טובה, אבל זה לא עבד על זינה והיא הרגה את המלך הזה, אהה, לא זוכרת איך קוראים לו והיא ובוריאס הגיעו לאמזונות (שם נראה לי שזינה למדה לעשות סלטות, לא?) שם זינה הכירה את אלטי. אלטי אמרה לזינה שהיא תהפוך להיות משמידת האומות אם היא תמצא את אבן איקסיון. זינה אז כבר הייתה בהריון עם סולן, ובשלב מסוים היא שלטה על חלק גדול מהצבא של בוריאס. בוריאס כרת ברית עם הקנאטורים והשפחה של זינה (שכמובן שאני לא זוכרת את שמה...) גרמה לבוריאס למות (אהה, דקרה אותו ואחרי זה אמרה לדגנין שבוריאס בא להרוג את זינה- כשהוא בעצם בא לקחת את זינה איתו כדי להציל אותה ואת סולן). זינה ראתה את בוריאס גוסס והיא נתנה את סולן לקלייפוס, הקנאטור, שיגדל אותו במקומה (אם סולן היה גדל עם זינה הוא היה הופך להיות כמוה). משם זינה המשיכה להיות לוחמת מרושעת, באחד מההתקפות שלה היא התקיפה את סירא, הכפר של קליסטו. פרצה שם כנראה שריפה והתושבים פחדו לצאת מהבתים כי אז החיילים היו הורגים אותם, והרבה נהרגו- כולל נשים וילדים. קליסטו ראתה את כל משפחתה נהרגת שם ונשבעה לנקום את מות משפחתה. זינה רצתה להרוג את הרקולס (למה? למה לא?!
) ובשביל זה התחברה עם איולאוס כדי לגרום לאיולאוס להרוג את הרקולס מה שכמעט הצליח, אבל לא (גרר... וסליחה מראש לכל אוהבי הרקולס...). זינה איבדה את הכוח שלה בצבא, ורצתה להרוג את הרקולס לבדה כדי להשיג בחזרה את הצבא שלה, מה שלא הצליח. זינה החליטה לעזור להרקולס להילחם נגד דארפוס, המפקד שהשתלט על הצבא שלה. זינה הרגה את דארפוס והצטרפה להרקולס, אבל ארס החזיר את ארס לחיים כדי שיהרוג את זינה ואת הרקולס. אבל הרקולס, זינה, סלמוניאוס ואיולאוס הצילו את היום וזינה נפרדה מהרקולס ויצאה לדרכה חזרה הביתה. גבריאל לא שינתה את זינה להיות טובה, אלא השאירה אותו טובה. כשזינה פנתה קצת לכיוון החושך, תמיד גבריאל הייתה שם כדי להחזיר אותה.