עזרה ועצה דחוףףף
אנו נשואים חצי שנה לאחר 10 שנות חברות ולאחר 2 פרידות שכל אחת 5 חודשים בערך .
לי ולבעלי 2 ילדים לבעלי בן בן 25 ובת בת 20
ולי בת 19 ובן 13.
הילדים שלי גרים איתנו.
הסיפור עם ילדיו התחיל לפני שנים .
עוד לפני שהכרתי אותם בעלי אמר לי שהם בעייתיים אך אני די פקפקתי כי בדרכ ילדים אוהבים אותי וחשבתי שהכל יסתדר.
לאחר 3 שנות חברות עברנו לגור ביחד.
עברנו לבית את החדרים הקיימים של ילדי
וכשביקשתי מבעלי לדאוג לחדר גם לביתו הוא חשב שאין צורך .
השתדלתי לתת לביתו את מלא תשומת הלב עד כי הגעתי למצב שבתי בכתה להורי וכך החלטתי שהתשומת לב תחולק ומפה התחילו בעיות.
לדוגמא בשולחן שבת 2 הבנות היו צריכות לשתוף כלים לאחר הארוחה אך זה לא מצא חן בעיניה וכך אני שתפתי את הכלים
ביתו הייתה אצלנו שבוע כשהמהלך אותו שבוע לקחתי את הבנות לבתי קפה וטיולים ובאותו סוף שבוע היינו אמורים לנסוע לטיול אך לא היה מספיק מקום ברכב אז שוחחנו וסיכמנו ש2 הבנות יעברו לרכב של אחד מהחברים שלנו שמצטרפים וכך סוכם
כשהגיע היום ביתו החליטה שהיא לא עוברת ובעלי לא אמר לה כלום ואני מאוד כעסתי.
מאז המצב החל להתדרר היא הייתה מגיעה אלינו הבייתה מתנהגת בחוצפה והקשר ממש הלך ןהתפורר סביב הילדים וכך נפרדנו.
לאחר תקופה נפגשנו במקרה והרגשנו כמה האהבה ביננו חזקה.
הלכתי להתנצל בפני ילדיו כדי שנוכל להמשיך בשקט .
מה שקרה זה שהם לחתונה הגיעו לא אמרו שלום לילדי ( חלק מהבעיות היו ריבים הן הבנות) במפגשים משפחתיים פעם אומרים שלום ופעם לא ולאחרונה הבת שלו החליטה לא להגיד לי שלום ואני לא מרגישה בנח השאלה היא מה אני אמורה לעשות?
אני אוסיף ש4 חודשים לפני החתונה הבן שלו נסע לחול והייתי לוקחת אןתה פעם בשבוע מהבסיס ובימי שישי אוכלים ארוחת בוקר ואיך שהוא חזר היא התנתקה והכל מחמיר.
כמו כן בעלי מנסה לדבר איתם אבל לא אכפת להם אני צאיכה עצה מה עלי לעשות?
אנו נשואים חצי שנה לאחר 10 שנות חברות ולאחר 2 פרידות שכל אחת 5 חודשים בערך .
לי ולבעלי 2 ילדים לבעלי בן בן 25 ובת בת 20
ולי בת 19 ובן 13.
הילדים שלי גרים איתנו.
הסיפור עם ילדיו התחיל לפני שנים .
עוד לפני שהכרתי אותם בעלי אמר לי שהם בעייתיים אך אני די פקפקתי כי בדרכ ילדים אוהבים אותי וחשבתי שהכל יסתדר.
לאחר 3 שנות חברות עברנו לגור ביחד.
עברנו לבית את החדרים הקיימים של ילדי
וכשביקשתי מבעלי לדאוג לחדר גם לביתו הוא חשב שאין צורך .
השתדלתי לתת לביתו את מלא תשומת הלב עד כי הגעתי למצב שבתי בכתה להורי וכך החלטתי שהתשומת לב תחולק ומפה התחילו בעיות.
לדוגמא בשולחן שבת 2 הבנות היו צריכות לשתוף כלים לאחר הארוחה אך זה לא מצא חן בעיניה וכך אני שתפתי את הכלים
ביתו הייתה אצלנו שבוע כשהמהלך אותו שבוע לקחתי את הבנות לבתי קפה וטיולים ובאותו סוף שבוע היינו אמורים לנסוע לטיול אך לא היה מספיק מקום ברכב אז שוחחנו וסיכמנו ש2 הבנות יעברו לרכב של אחד מהחברים שלנו שמצטרפים וכך סוכם
כשהגיע היום ביתו החליטה שהיא לא עוברת ובעלי לא אמר לה כלום ואני מאוד כעסתי.
מאז המצב החל להתדרר היא הייתה מגיעה אלינו הבייתה מתנהגת בחוצפה והקשר ממש הלך ןהתפורר סביב הילדים וכך נפרדנו.
לאחר תקופה נפגשנו במקרה והרגשנו כמה האהבה ביננו חזקה.
הלכתי להתנצל בפני ילדיו כדי שנוכל להמשיך בשקט .
מה שקרה זה שהם לחתונה הגיעו לא אמרו שלום לילדי ( חלק מהבעיות היו ריבים הן הבנות) במפגשים משפחתיים פעם אומרים שלום ופעם לא ולאחרונה הבת שלו החליטה לא להגיד לי שלום ואני לא מרגישה בנח השאלה היא מה אני אמורה לעשות?
אני אוסיף ש4 חודשים לפני החתונה הבן שלו נסע לחול והייתי לוקחת אןתה פעם בשבוע מהבסיס ובימי שישי אוכלים ארוחת בוקר ואיך שהוא חזר היא התנתקה והכל מחמיר.
כמו כן בעלי מנסה לדבר איתם אבל לא אכפת להם אני צאיכה עצה מה עלי לעשות?