עזרה ותמיכה הדדית

עזרה ותמיכה הדדית ../images/Emo62.gif

למה שלא נעזור אחד לשני גם מעבר לוירטואליה ? לדוגמא - חוגי בית, תלית מודעות במקומות הישוב וכו'. הרעיון עלה לי מכך שנכנסתי לאחד האתרים של המשתתפות כאן (אלף סליחות שלרגע שכחתי את הכינוי). ראיתי באתר תכשיטים מדהימים ומיד חשבתי שאני יכולה לערוך חוג בית אצלי בישוב ! מכאן התגלגלתי במחשבותיי עם הרעיון... כמעין סחר חליפין. אני אערוך אצלי חוג בית עבורה היא יכולה לערוך ערב מיסטי לחברותיה עבורי. וכן הלאה.... אשמח לשמוע את דעותכם בענין ואם וכאשר יקרום עור וגידים הנושא אשמח גם לפתח אותו איכשהו.

missB

New member
גם אני בעד

בזמנו הצטרפתי לקבוצה שזו היתה כוונתה - להכיר האחד את עסקי השני לצורך סיוע וקידום הדדיים. לצערי הרעיון בסופו של דבר לא יצא אל הפועל אבל אני עדיין חושבת שהרעיון בבסיסו טוב.

רעיון מ צ ו י ן !!

הרעיונות שאתן מעלות כאן יכולות להיות דרך מצוינת לקידום ופריצת העסקים שלכן/ם. אשמח ליטול חלק ברעיון ולעזור. צחי

siv30

New member
נהדר ../images/Emo23.gif

אני חושבת שבימים אלה עזרה הדדית מתבקשת. רק אני חושבת שצריך לקחת בחבשון שלא תמיד אנשים יכולים להענות לבקשה שלך כי זה סוג של מחוייבות שקשה לעמוד בה (חוסר נעימות אם תהיה אי הצלחה וכד'). אז שיהיה רק בהצלחה ומחזיקה אצבעות.

../images/Emo39.gifיופי !!!

מי עוד מחברי הפורום רוצה להצטרף להתארגנות הזו? אגב, איך הייתם רוצים להתחיל בזה? פגישה לשיחה על הנושא? לדעתי כדאי לשבת ולהעלות את כל מה שיש לכל אחד בראש על זה.איך זה נראה לו/לה, מה לדעתו/ה כדאי שיהיה...וכן הלאה. פגישה מקדימה, סיעור מוחות מסעיר... ומשם לע ב ו ד ה !!! ההתחלה הזו יכולה להוביל להרבה דברים אח"כ ואני כמובן בעד כמה שיותר יוזמות... ערב טוב!

owolf10

New member
אז בואו נעבור לתכל'ס

מי מתחיל? מי מוכן לקיים חוג בית בנושא מוצרי תזונה ותוספי מזון? אנשים שזקוקים לירידה במשקל. או לחילופין לשמירה ולשפור תפקוד הגוף, הגברת הערנות וכד'? מוכנה לבוא ולעשות פרזנטציה.

נויהאחת

New member
אולי אפשר להתחיל בשרשור של בעלי

המקצועות בפורום, כדי לראות אם אפשר לעשות חיבורים על רקעי קרבה מקצועית

אני שמחה על ההיענות

לדעתי אנחנו צריכים כולנו להיפגש פיזית ורק כך יהיה אפשר להראות את מידת ההתעניינות והרצינות האמיתית ובכך להתחיל לפעול. להיפגש, להציג ולהתחיל.

י יעל י

New member
פורום אנשי-נשות עסקים

אני לא יודעת אם אתם מכירים את הקונספט, אני שמעתי עליו הרבה דברים טובים. קיימים פורומים של אנשי עסקים מתחומים שונים ומגוונים שנפגשים אחת לשבוע או שבועיים. המטרה של המפגשים היא ליצור הזדמנויות עסקיות, להכיר אחרים, ולעזור אחד לשני במתן מידע ועוד. הקונספט שונה מפורום לפורום ונקבע ע"י המשתתפים. בפורום שאני מכירה, בכל תחילת מפגש יש הצגה של המשתתפים והעסק שלהם לפי זמן שקובעים מראש (נגיד 3 דקות למשתתף), לאחר מכן, מישהו נותן הרצאה של כחצי שעה על נושא ספציפי, למשל סבב ראשון של הרצאות זה סבב על מהות העסק שלו, מהם הצרכים שלו וכו'. ואחר-כך נשארים לפטפט, להחליף מידע וכרטיסי ביקור. כמובן שהכל תלוי במשתתפים ואפשר לעשות את זה בצורה אחרת לחלוטין. מה דעתכם לארגן כזה מפגש? אגב, חייבת להיות מחוייבות של אנשי הפורום אחד לשני, ואם נגיד יש לי עסק ואני מחפשת שרות, אני אשתדל לבחור משתתף מקרב חברי הפורום. ישנה גם מחוייבות להגיע למפגשים, זו הדרך היחידה בה נוצרת קבוצה מגובשת שיכולה להפיק הרבה מאוד מהמשתתפים בה. מה דעתכם? (סליחה על האריכות) יעל

נפלא מה שקורה כאן!!!

מרגש ומשמח בואו נראה איפה גרים כולם שכל אחד יכתוב את מקום מגוריו וכן נוכל להתיעץ ולמצא מקום כדי להפגש נראה לכם?

יונית א

New member
שכנות +-

גליל מערבי. לא רלוונטי לגביי כי קהל היעד שלי ספציפי אבל בהחלט אשמח לסייע במגבלות הגיאוגרפיה.

למעלה