עזרה חברה עזרה דחוףףףף

E M S

New member
עזרה חברה עזרה דחוףףףף

ביום רביעי הקרוב ה- 4/08/04 לי ולחברה שלי יש שנתיים ואני מחפש רעיונות מה לעשות אשמח אם תעזרו לי ברעיונות אני קצת בבעיה מבחנת כסף אז התקציב עומד על150-200 ש"ח גג.. תודה מראש למי ישעוזר...

חןשסק

New member
קודם כל- מזל טוב!

יש כל מני דברים שתוכל לעשות-
ארוחת ערב שאתה מכין אצלך (או שאתם מכינים ביחד) ולוקחים את עצמכם לפיקניק, ואם אתה לא ממש טוב בבישול קח אותה למסעדה (בטח תאמר שזה נדוש).
אתה יכול לקחת אותה ללונה פארק/סופרלנד/כל אתר אטרקציות שתבחר, ואחרי זה להפתיע אותה בבית עם מלא נרות בחדר ודברים קיטשיים ורומנטים ושניכם תנוחו אחרי יום הפעילויות הזה...
תברר כמה עולה שייט קצר לזוג באחת מהמרינות (יש בהרצליה, אשדוד וחיפה אני חושבת אבל זה רק רעיון, לא יצא לי לשמוע שיש דבר כזה, אז קח את הרעיון הזה בערבון מוגבל). אין לי עוד רעיונות...
מזל טוב לשניכם

קודם כל מזל טוב לחגיגות השנתיים

כמה אפשרויות: לקחת אותה לאיזו הצגה נחמדה וקלילה, או סרט שהיא רוצה לראות, , אח"כ לשבת במסעדה, ואז להגיע הביתה שבנתיים כל החדר שלה עמוס בבלונים . אפשר לקחת אותה לטיול על שפת הים ולעשות פיקניק על החוף. 4/8 יוצא גם בסמוך לט"ו באב אז אולי לקשור את הדברים יחד.

E M S

New member
תודה.... ו....

כן ציינתי שזה יוצא ביחד ומפה הבעיה היותר גדולה בעיקרון חשבתי על חוף פלמחים באזורו השקט פיקניק בערב לקראת 22:00 כאשר נרות גדולים מובילים אותנו למקום שנשב בו ושם לדאוג לארוחה זוגית עם יין.... זה משהו שהציעו לי היום ובאמת נראה לי שאלך עליו השאלה הנוספת הי מה לעזאזל אני כול לבשל?????

אולי...

אולי תנסה לאפות פיצה, ותעשה לבבות קטנים מעגבניות, צורות של לב עם הזעתר ושאר התבלינים ואולי את השם שלה מזיתים? אח"כ תביא לה עוגה (תקנה כזאת), ומעליה תכתוב עם סירופ שוקולד "אני אוהב אותך". זה יכול להיות חמוד מאוד

E M S

New member
הוחלט על משהו סופי....

מי שרואה לפעמים ערוץ אחד אז יש שם תוכנית בישול שנקראת "שום פלפל ושמן זית" של חיים כהן והוא דוד שלי ויש לו מסעדה ממש ממש טובה (וגם יקרה) בת"א למי שמכיר מסעדת דיקסי ודיברתי איתו ושאלתי כמה זה צריך לעלות והוא אמר לי עזוב לא צריך כסף בקיצור הוא סוגר לי את המסעדה לשעתיים משאיר לי מלצר ומלצרית וברמן ושולחן אחד במרכז לשניים עם מוזיקה רומנטית ברקע וכל זה בהפתעה....

קיר קמט

New member
תמיד נחמד להכיר סלבז ../images/Emo13.gif

ובומבה של רעיון, אם הייתי חברה שלך הייתי מתחתן איתך.

Maorah

New member
../images/Emo12.gif תגיד לדוד שלך שאני אוהב אותו...

ואם כבר דיקסי. מנה ראשונה תנסו את הכנפיים זה פשוט מדהיםםםםםםםםם חוץ מזה יש את השרימפס בחמאה ושום גם מעולה... עיקריות, המבורגרים ממש ממש טובים כל הסוגים עם כל התוספות (ממליץ על בייקון וגבינה) אה יש גם את העוף ניו אורלינס או משהו כזה, משובח בהחלט. וכמובן יש אחלה סטייקים. יש שם איזה רוטב פלפלת מדהים. והכי חשוב, ליד כל מנה לא להזמין צ'יפס. אלא רק Home fries שזה בעצם הייחוד של המקום. אם אתם בקטע יש שם בירות מיוחדות, תשאלו את המלצרים. בקיצור, מקום מאוד נחמד :) תהנו.

dilan angel

New member
marry me!../images/Emo110.gif

חחחח רעיון מגניבבבבב הלוואי שחבר שלי יהיה כזה רומנטי בהצלחה

enbalush

New member
הנה רעיון...

תשלח לי תמונה של משהו שהיא אוהבת או תמונה שלה/שלכם ואני אהפוך את זה לסיכה.

למעלה