עזרה: חברותא או לימוד בקבוצה באזור מזכרת בתיה

abolotsky

New member
עזרה: חברותא או לימוד בקבוצה באזור מזכרת בתיה

שלום שלום, מזה זמן מה אני מעוניין להשתלב באיזושהיא קבוצת לימוד בנושאי פרשת השבוע, גמרא וכו'. אני גר כיום באיזור מזכרת בתיה. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי למצוא/ליצור קבוצת לימוד שכזו. דרך אגב, משום מה יש לי הרגשה שאני האדם היחיד עלי אדמות שקרא את הספר של גרוסמן "דבש אריות", בו הוא מנתח בצורה גאונית ממש את סיפור שמשון הגיבור. מישהו עוד קרא את הספר ושותף להתלהבותי המתפרצת? אריאל.

קבוצה במזכרת בתיה שבת שלום אם תהא קבוצה כזאת הכוללת נשים הרי שאשמח להצטרף אני מתגוררת במזכרת בתיה בברכה אלה

abolotsky

New member
הי אלה, קיבלתי מסר מקבוצת "גשר" במזכרת בתיה

הם מתכנסים פעם בשבועיים בימי שלישי. עם זאת, אינני יודע אם הקבוצה כוללת נשים (אם כן, זו תהיה נקודה גדולה לטובתם בעיניי). אני יכול לשאול אותם אם תרצי. אריאל.

תודה אריאל שבוע טוב תודה רבה אריאל כן אשמח אם תשאל או לחילופין תאמר לי לאן לפנות כדי לשאול ושוב תודה בברכה אלה

abolotsky

New member
נו, חדשות טובות

שימי לב לתגובתו של המארגן של הכינוסים הדו-שבועיים: "בית המדרש של הקהילה פתוח לנשים, גברים, חילונים, דתיים.תנאי הקבלה היחידי הוא להיות בן אדם. אתם מוזמנים להצטרף. אריאל ידין" אני מציע שתיכנסי לאתר שלהם, gesher-mazkeret-batya.org.il יש מסלול שלפיו נפגשים פעם בשבועיים, אני חושב שהמפגש הבא הוא ביום שלישי בעוד שבוע. ומי יודע, אולי ניפגש שם. בהצלחה, אריאל

שלום

מידיעה שיש במזכרת בתיה בית כנסת וקהילה נחמדה, פשוט לברר את מס הטלפון שם או של הגבאי, ומשם כבר יותר קל. ב. תנסו אם יש בית חבד, אם כן אז גם יוקל לכם בבירור. שבוע טוב.

שלום יוסי מאש שלום נכון יש קהילה מדהימה במזכרת בתיה ומתקיימים שעורים ויש בית חבד" אולם השעורים הנם נשים נפרד אנשים נפרד התכוונת לבית הכנסת הגדול ? בתי כנסת יש פה למכביר בברכה אלה

אתה מוזמן ליצור קשה עם

ועד שכונת רוממה הישנה בחיפה, ולבוא לבקר פעם באחד השעורים שלנו בבית הכנסת. מעבירים אותם בעלי תואר שני ביהדות, פרופסורים, ועוד אנשים משכילים. השעורים הם מרעננים ומעניינים ביותר. פרטים בנוגע לשעורים יש באתר השכונה, ויש שם גם מייל לפנות לשכונה: www.old-romema.org תהנה ושיהיה מעניין

למעלה