עזרה חברים.... מילים שלא מצאתי

Hurakano

New member
עזרה חברים.... מילים שלא מצאתי

במילון - recobeco queta (פועל) masilla redecilla decifrar

Lvt

New member
אנסה לעזור ../images/Emo13.gif

RECOBECO = מקום קטן (אבל יש כללים ... אני צריך לחשוב) DESCIFRAR = (מהמילה CIFRA = מספר) לגלות קוד סודי REDECILLA = (מהמלה RED = רשת) רשת קטנה MASILLA = זה כמו פלסטילין, חומר שמשתמשים לכסות חורים על הקירות QUETA = ??? התכוונת לQUIETA ??? MARCELO

Hurakano

New member
עזרת המון

תודה ! עזוב את המילה queta... טעות שלי. תודה שוב ! אגב... בהודעה הקודמת לא ענית לי על השאלה השלישית - איך אומרים בסלנג ארגנטינאי "להשתגע" ? (חוץ מ-volverse loco)

rmoses1

New member
הוספות

RECOBECO = חור, חריץ, "מקום נידח". REDECILLA = (אולי) כילה נגד יתושים. ראובן

perrinat

New member
Red גם רשת מחשבים (כמו Net)../images/Emo103.gif

נכון שאלת על Redecilla בגלל השיר של שקירה- Un poco De Amor

perrinat

New member
../images/Emo8.gifיש לי את זה......./images/Emo103.gif

אני אלופת תרגומי שירי שקירה

Hurakano

New member
חחחח

וואלה, תעשי מזה קריירה
אגב כותבים שאקירה, עם א´ את אוהבת את השירים שלה ? מכירה הרבה ? יש לה שירים מצוינים, אני יודע לנגן 5-6 שירים ואני מתכוון ללמוד עוד

perrinat

New member
בטח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

את כולם!!!!!!!! אני אוהבת יותר כשהיא שרה בספרדית מאשר באנגלית..... המילים יותר יפות!!! ואיייייי, איזה מגניב שאתה יודע לנגן את השירים שלה! (בגיטרה אני מניחה, לא?) איזה שירים בדיוק? ואני כותבת שקירה בלי א´..........

Hurakano

New member
גם אני ../images/Emo13.gif

אנגלית לא מתאים לה.... גם בכלל השירים עצמם לא נשמעים טוב... שמעת את השיר objection לעומת te aviso te anuncio ? השני נשמע הרבה יותר טוב ! התאכזבתי מהאלבום האחרון שלה.... רק 3 שירים מצאו חן בעיניי
כן אני מנגן בגיטרה - Si Te Vas Pies Descalzos Estoy Aquí Octavo Día No Creo Tú ואת הסולו של Fool את מעריצה שלה או רק אוהבת את השירים שלה ?

perrinat

New member
ואייייי../images/Emo103.gif

אחלה שירים, חבל שאי אפשר לשמוע דרך הפורום......
מממממממ...... מעריצה? תלוי איך מגדירים...... אני מורידה קליפים שלה מהאינטרנט, אני אוהבת לראות אותה שרה ורוקדת ולשמוע כל מיני גרסאות לשירים - סגנון ערבי, אנפלאגד וכדומה... אני לא תולה פוסטרים שלה ואני לא מדברת כל היום של השיער שלה והגוף שלה ואני לא צורחת ותולשת את השערות כשאני רואה אותה......

perrinat

New member
אז איזה...../images/Emo103.gif

שיר תרגמת לאחרונה ונתקלת במילים מעניינות?

Hurakano

New member
.....

si te vas ו- un poco de amor כמה מילים שלא ידעתי אבל בעזרת החבר´ה בפורום הבנתי הכל.

perrinat

New member
אז אם כבר מדברים על זה...../images/Emo103.gif

למה היא מתכוונת כשהיא אומרת pedazo de cuero
יש לזה משמעות אחרת או שזה פשוטו כמשמעו "חתיכת עור"

rmoses1

New member
לא יודע בדיוק אבל...

לפי מה שמצאתי בחיפוש קצר עולה כי בסלנג pedaso = א. משהו ענק. ב. משהו מאוד יפה. cuero = יצאנית. לא מכיר את השיר, אז אני משאיר לך לבדוק אם זה מתאים.. ראובן

perrinat

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

כן, המילה יצאנית מתאימה! תיארתי לעצמי שזה משהו כזה.... תודה רבה רבה רבה!!!!! אגב, איפה חיפשת את זה? במילון? יש מילון מקונן? (יעני באינטרנט....)

למעלה