עזרה חברים

galde

New member
עזרה חברים

אני נוסע בעוד חמישה ימים לנאפה לבית דירות אנטה. ANTHEA. יש פה מישהו שהיה ויכול לתת לי קצת פרטים עליו? שמעתי מלא דברים חלק טובים וחלק רעים ואני לא יודע מה לחושב. תודה

רוסמרי

New member
אין שום דבר רעה באנטאה

היתי בו שנה שעברה והשנה שוב אחלה מלון 3 ברכות שתי ברים יש אפטר פרטי ממש צמוד למלון הוא קרוב לסקוור יש change טוב לידו מכולת ממש מיתחת למלון קיצר המלון הכי הכי

רוסמרי

New member
galde תחזור מי אנטאה

תספר איך היה אם נהנתה מהמלון ..ואם הישראלים עושים שם הרבה רעש ..חח אני מציא לך לבקש תחלק השמאלי של המלון גם כי כשהיתי שם שנה שעברה אז בחלק השמאלי לא היו ישראלים אז היה איפשר לישון בשקט וגם כי מישבחלק הימני כול 6 בבוקר שומע תפעמונים של הכנסיה ליד וזה מעיר!

obbb

New member
מחזק

אני סגרתי שם דיל ל18/11, וחברים שלי שאני נוסע איתם היו שם פעם קודמת. נראה לי שזה המלון שהייתי הכי מעדיף בנאפה (עזבו אניאס ויקרים כאלה). מטר מהסקוור, נקי, יפה, המינוס היחיד שיש את ה"גטו" שזה איזור ישראלים אבל אתה הולך שנייה וחוזר למלון עצמו. כמו שאמרו יש צ'יינג' קרוב, יש אפטר פרטי טוב קרוב.

רוסמרי

New member
"הגטו" חחח ה באמת ככה כולם רק ישראלים

אתה מרגיש כמו באילת אבל אנחנו אף פעם לא ישבנו שם אם כול הישראלים זה אני יכול גם בארץ לעשות אבל הישראלים משועממים הינו יוצאים מהחדר ב10 בלילה נגיד חוזרים ב ב5 ואותם אנשים עדין היו יושבים ליד הבריכה חחח ..למה אז אם כבר לא לינסוע לאילת ?!

למעלה