עזרה חברי עזרה...

WildMooN

New member
עזרה חברי עזרה...

אז ככה אני ב-21 לנובמבר עוזב אותכם ונוסע להודו נפאל ותאילנד(איזה כיף לי ) עכשיו....יש לי בעיה שאולי תעזרו לי הבוס שלי מהעבודה לא מרשה לי לעזוב את העבודה שהיא מאוד חשובה לי הוא אומר שהוא צריך את העזרה שלי ! מה אני אמור לעשות במצב כזה???? ודרך אגב אני טס עם KLM לבד!!!!!! עצירה באמסטרדם ומשם לדלהי חברי היקרים תנו עזרה לנוחת לבד...כדאי לשהות באמסטרדם או להמשיך ישר לדלהי? ובדלהי לאן ללכת אין לי בכלל מסלול (איזה פחד:)) תודה על התגובות מראש WILDMOON

shlomi_e

New member
זאת שאלה שאתה צריך לשאול את....

עצמך!!! לעזוב עבודה שחשובה לך??? או לא??!! תראה...גם ככה קשה היום למצוא עבודה נורמלית....אז עבודה שחשובה לך...על אחת כמה. תעשה חושבים...לאף אחד אין תשובה. אני לדוגמא...הייתי מחכה שהלחץ בעבודה ירד...ורק אז נוסע.

green eyes

New member
טוב,תראה,לגבי עבודה אני לא יודע

להגיד לך כי לי אין בעיות כאלה של להיקשר למקום עבודה,אבל לגבי הטיול,אם תעשה אותו בסופו של דבר,אני מציע לך להיות כמה ימים באמסטרדם,עיר מדהימה! ואחלה התחלה לטיול במזרח. אני בטוח גם שתפגוש ישראלים בטיסה כי הרבה עושים את המסלול הזה עם KLM בשביל אמסטרדם. דלהי,הצעה שלי,לך למיין באזאר,שם כל הישראלים,שם יסבירו לך כל מה שתרצה לדעת לגבי לאן להמשיך. הכל תכלס תלוי בך,זאת בעצם התחושה של החופש בטיול,אתה מחליט כל יום מה תעשה בלי שום הגבלה. אז תזרום לאן שבא לך ונראה לך ותעשה חיים.

WildMooN

New member
עוד שאלה קטנה בשבילכם....

כמו שאמרתי אני טס לבד....ונוחת בלילה....אז לבד בארץ אחרת זה קצת קשה להסתדר....לא ככה???? מה עושים???

אחי שלי הכל טוב

הסר דאגה מליבך... אמסטרדם היא לא כל כך יקרה והיא עיר מדהימה ומומלצת בחום. עכשיו בקשר ללבד אל תדאג כמו שאמרו לך לך למיין באזר בדלהי אתה תסתסדר הכל יהיה בסדר תלך לאיזור של ההארי רמה ואני בטוח שתכיר חברה והכל יהיה בסדר אפילו כבר בשדה התעופה ורק טיפ קטן בלי כסף,כאשר אתה נוחת לא יודע מה תיקח טוקטוק או מונית או או אוטוריקשה תגיד לו מהו היעד שאתה רוצה להגיע אליו כאשר הוא אומר לך שהגעתםאל תשלם לו עדיין פשוט תשאל מישהו ברחוב אם זה המקום ורק אז תגיד תודה רבה ותשלם. עליי עבדו פעם אחת עד שלמדתי ובכלל בהודו פעם פעמיים "יסדרו" אותך מה שנקרא ,עד שתלמד מה קורה ואיך הכל עובד אבל בלי עצבים קח הכל ברוח טובה בסופו של דבר הם אנשים נחמדים אדיבים ואוךךךך כמה אני חולה על ההודים. הינה צירפתי לך תמונה של המיין באזר שתבין פחות או יותר על מה מדובר כמו כן אתה יכול להיכנס ולצפות בעוד תמונות מהגלריה. רק טוב אחי ובהצלחה

למעלה