עזרה...חדשה פה!

Noni38

New member
עזרה...חדשה פה!

אני צריכה את עזרתכם אני מאמינה שאתם מבינים בנושא חחח אני בת 18 ואני רזה אבל לא מחוטבת ואני לא מקפידה ללכת למכוני כושר אני מעדיפה אימון אישי בבית תרגילים שיכולים לעזור לי אשמח לייעוץ ושתעזרו לי ותייעצו לי מה אני יכולה לעשות בנושא הזה!

renegade21

New member
לקבוע עם מאמן ותזונאי

שהמאמן יבנה לך תוכנית אימונים שתוכלי לבצע לבד בבית ופשוט תהיי במעקב שלו (פעם בשבוע/שבועיים חודש וכדומה) ותזונאי שיבנה לך תפריט אכילה יומי ושבועי לפי הרצונות/מטרות האימונים שלך

Dark Muse

New member
לפני שזורקים אותך לתוזנאי ומאמן אישי

כדי שתבזבזי את רוב כספך, תוכלי בעצמך להתחיל לעשות כמה תרגילים בסיסים כמו מתח, מקבילים, סקוואט ומכרעיים עם משקל גוף, שכיבות סמיכה, הרמת בקבוקים וכו'. תוכלי לעשות זאת בסגנון קרוספיט למשל, או סתם כחלק מתוכנית אימון כזאת שאת עושה כל דבר נניח שני סטים למספר X חזרות. רק שימי לב שהבעיה יכולה להיות שההתגדות לא תהווה גירוי מספק, לכן תצטרכי למצוא דרכים להוסיף משקל למשל אם את עושה סקוואט לרגליים.

חן M

New member
אתה רציני ?

מתח ומקבילים ? שכיבות סמיכה ? להוסיף משקל ????????

חן M

New member
מבלי לזלזל חלילה

אבל כמה נשים (וגברים) שלא מתאמנות אתה מכיר שמסוגלות לבצע מעבר לחזרה אחת של מתח ??

Dark Muse

New member
כתבתי על זה מאמר ב LBS

אתה מוזמן להכנס לקרוא ולגלות שיש דרכים רבות לעשות מתח ולהשתפר בזה.

חן M

New member
יש ורסיות

שע"י אילתור ניתן להשתמש בכח רגליים על מנת לווסת את העומס ולגרום למתאמן לבצע מס' חזרות רב יותר. לתת לאדם שאין לו רקע ויכולת בסיסית לבצע את התנועה לחזרה אחת זה שגוי מבחינתי ולא פרקטי .

Dark Muse

New member
לא אמרתי לה כמה חזרות לעשות

ככה ששום דבר ממה שאמרתי לא שגוי ובהחלט פרקטי בשבילה. חוץ מזה באופן אישית, אם לא היתה לי ברירה, הייתי מסכן את הגוף שלי לחזרה אחת של מתח מאשר להוציא כסף

חן M

New member
זה בדיוק

כמו לומר לה לבצע לחיצת חזה ב- RM 1 . זה לא עיניין של סיכון כמו חוסר הדרגתיות , יש מספיק תרגילים אחרים לגב שניתן לבצע גם בבית מבלי להוציא המון כסף .

למעלה