עזרה חשובה- אנא עזרו לי..

עזרה חשובה- אנא עזרו לי..../images/Emo10.gif

שלום, מה שלומכם. נתקלתי בבעיה ואני אשמח להעזר בכם, זה מאוד מבולבל ואני מאוד חסרת אונים ולא יודעת מה לעשות- אשמח לכל עזרה. אז ככה, אני דניאלה שהשתחררתי מהצבא עניין אותי ללכת על תחום המשאבי אנוש, ניהול, הדרכה, שיווק. החלום שלי מאז ומתמיד היה ללמוד בבן גוריון בבאר שבע, בני משפחה שלי למדו שם וכולם רק שיבחו את המקום את האוירה ואת הכל. נרשמתי ללימודי ניהול וסציולוגיה בבן גוריון אך לצערי ללימודי ניהול הייתי בהמתנה ולא התקבלתי, וכדי להרשם לשם נרשמתי לממשל ופולטיקה( חשבתי שזה יעניין אותי) כולם כל הזמן אמרו לי שזה מדעי המדינה ואין ככ מה לעשות עם זה ושאני אוותר אבל בגלל הרצון הככ גדול שלי ללמוד בבן גוריון לא הסכמתי לשמוע. התחלתי ביום ראשון בבן גוריון את הלימודים וכמו שחשבתי, מאוד מאוד נחמד שם, ביום וחצי שהייתי שם הכרתי חברים חדשים, אבל הלימודים פשוט משעממים, מה לי ולמשטרים פוליטים בעולם? זה ככ לא אני, לא מתחברת ולא יודעת מה לעשות:( אני מפחדת לסבול שלוש שנים בלימודים ואחכ שאני לא אוהב את התחום ואפול לתוך שום מקצוע ולא אצליח למצוא את עצמי מבחינה מקצועית וארגיש שבזבזתי שלוש שנים לשווא. היום נשארתי בבית לעשות חושבים עם עצמי וחשבתי אולי לעבור בסמסטר חורף למכללה למנהל ללימודי מנהל עסקים במגמות שיווק ומשאבי אנוש. לעשות שוב פסיכומטרי כדי להתקבל לניהול זה לא בא בחשבון כרגע- יש לי לקויות למידה שמונעות ממני להצליח בפסיכומטרי ואני צריכה עוד 80 נקודות לפסיכומטרי ובאמת בפסיכו הזה נתתי את כולי. דיברתי היום עם המזכירות של ניהול בבן גוריון אם אפשר לעבור והיא אמרה שאי אפשר והיתה ממש לא נחמדה באופן כללי. אני לא יודעת מה לעשות:( אני מפחדת לבזבז את הזמן בבן גוריון( זה שנחמד לי זה יופי- אבל לא נותן כלום). תואר במנהל עסקים הבנתי שמאוד פותח דלתות והמכללה למנהל מעולה גם כן.( באמת תואר ראשון במנהע"ס הוא טוב?) מבחינה כספית יוצא לי אותו דבר- שכירות ותשלומים שוטפים עולים לי בערך יחד עם השנת לימודים פחות או יותר כמו המכללה. אשמח לכל עזרה אני מיואשת:( תודה ענקית דניאלה

הי דניאלה

הי דניאלה, אני מבינה שאת מאד מאוכזבת ושתחילת הלימודים עימתו אותך מול בחירה תחום שהוא לא את. בואי ונראה מה את כתבת ומה אפשר להסיק מזה- כתבת- " מה לי ומשטרים פוליטיים בעולם?" - את לא מוצאת את עצמך מתעניינת במדעי המדינה.אין כאן שאלה בכלל אלא זה מאד ברור לך. את יודעת שהתחום שמעניין ומושך אותך הוא תחום משאבי האנוש! הנתון היחיד המעכב אותך ללכת וללמוד במקום אחר משאבי אנוש זו ההחלטה שלך ללמוד באוניברסיטת בן גוריון. אני מבינה שהאוניברסיטה אהובה מאד על משפחתך ושמעת עליה דברים טובים. האם את מוכנה ללמוד שם בכל מחיר? את תרגישי שביזבזת את זמנך, השתעממת ותדעי שויתרת על תחום לימודים שאת אוהבת. כל זאת בשל העובדה שרצית ללמוד רק שם. אני מאמינה שאת יודעת את התשובה. אפשר לרכוש חברים ולהנות בעוד מקומות מלבד האוניברסיטה. תוכלי לשכור דירה עם שותפים ולחיות עם עוד סטודנטים וליצור אוירה נעימה סביבך. אני בטוחה שמאכזב לוותר על חלום אחד אך יש לך חלום אחר ואותו כן תוכלי להגשים. אני סבורה שללמוד מקצוע שאת אוהבת, שיאתגר אותך, שתוכלי לעסוק בו בעתיד בהנאה ולהתפתח זו מתנה גדולה שתתני לעצמך. בהצלחה!! אילת לבנון מאמנת אישית ויועצת קריירה

דניאלה

הי, כמו משמיים ההודעה שכתובה אחרייך היא מבחורה שלמדה תואר שתחום שלא מעניין אותה והיום היא ניצבת מול מציאות שבה היא צריכה להתחיל הכל מהתחלה. בברכה אילת לבנון מאמנת אישית ויועצת קריירה

למעלה