עזרה חשובה מאנשי הפורום

haimtal

New member
עזרה חשובה מאנשי הפורום../images/Emo184.gif

שמי חיים וידר ואני מפיק הצגה שנקראת "בן לבין"-פנתה אלי בחורה מאוד חולה שזקוקה לניתוח דחוף בכבד בחו"ל ואין לה מספיק כסף, היא ביקשה שאני אעזור לה לגייס כספים(הבחורה בשנות השלושים וביקשה להישאר אנונימית),אני מוכן את כל הקופה של ההצגה הקרובה שלנו ב-26.11 יום ו שעה 21:00 בבית ציוני אמריקה(ת"א)לתרום בשבילה-אני אשמח שחברי הפורום וחבריהם יגיעו להצגה וישלמו מחיר מוזל להצגה(30 ש"ח)וכל הכסף יעבור לבחורה החולה...אשמח לקבל תגובות והזמנות להצגה. לעיל פרטים על ההצגה: "בן לבין" מאת:רוני אלמוג בימוי:איסי ממנוב עיצוב תפאורה ותלבושות:מיכאלה ליקא עיצוב תאורה:אסי גוטסמן מוסיקה מקורית:דורון שלום משתתפים:חיים טל,אורן דולפין,חיים וידר,נילי יצחקי,גל שליו. בליווי חי על הבמה:דורון שלום(פסנתר)אודי ברנר(ויולה) ההצגה "בן לבין" מעלה שאלות לגבי זהותנו המינית וזהותנו המגדרית וחושפת פנים שונות של זהויות אלו:פנים של מצוקה,בלבול,כאב,כעס,עליצות,הנאה ושיכרון חושים..בין לבין עולים היבטים רגשיים...היבט מיוחד בהצגה הינו העיסוק בשפה והניסיון הבלתי פוסק ליצור אותה בכל פעם מחדש..ההצגה מורכבת משורה של סצינות מרגשות... -ההצגה רצה כשנה וחצי בהצלחה רבה ברחבי הארץ וביוני יוצאת להשתתף במספר פסטיבלי תיאטרון חשובים בעולם. אתר האינטרנט של ההצגה:www.geocities.com/ben_levein מן הביקורות: "שיעור מבוא ללימודי מגדר המתורגם לרגעים אנושיים קטנים וחכמים"(שי בר יעקב-ידיעות אחרונות) "שלוש פעמיים כיפאק היי לרוני אלמוג מחזאי שלא פוחד לחשוף"(זמן תל אביב) "הצגה מעניינת בעיקר בזכות הטקסטים המצחיקים,השנונים,המתחכמים והמרגשים הנשמעים מפי השחקנים כשהם נאמרים מכל הלב"(הטיפ של ענת-תרבות ופנאי-טלוויזיה בכבלים) "בהזדמנות הקרובה לכו וראו את ההצגה"(ynetצבי גורן) "הצגה מקורית ומופלאה בכנותה וברגישותה משוחקת מעולה ושווה צפייה"(top מגזין) "בחירת המבקרים-הצגה שנכתבה ברגישות רבה ע"י רוני אלמוג"(טיים אאוט) "הצגה מרגשת,מרטיטה את הנשמה בעדינות..מאוד מומלץ ללכת"(מעריב-קהילות)

למעלה