עזרה- טיפול באקנה.......

Saint Marco

New member
עזרה- טיפול באקנה.......

שלום לחברי הפורום החביב הזה, האם ישנה תרופה לאקנה- כדורים שניתן לפנות להומאופת ולבקש או לרוקח ולבקש אותם... עם שם וחברה וכו'... אני כבר מתייאש ומעדיף להמנע כמה שיותר מרעלים כמו אנטיביוטיקה ורואקוטן.

Saint Marco

New member
בעבר טופלתי כבר בהומיאופתיה,

לקחתי שני כדורים כמובן בשני פרקי זמן שונים ושניהם לא עזרו יותר מידי לאקנה והאמת שהם כמעט ובכלל לא עזרו- בטח לא למה שכן היו צריכים לטפל... אבל אני מאמין שיכול להיות שההומיאופתית הייתה פשוט לא טובה. מה דעתכם?

שלום לך מרקו הקדוש

אקנה היא תופעה עקשנית שלא בקלות מגיבה לטיפול, גם הומיאופתי. יש דרך מסויימת קרובה להומיאופתיה, שבה אני נוהג לנקוט במקרה כזה ופעמים רבות יש תגובה טובה. בכל מקרה דרוש פרק זמן סביר ליצירת השינוי, משהו שנע במספר שבועות. אם זה מענין אותך בכרטיסי האישי ניתן למצוא את מספר הטלפון שלי. ברכות ושפע מכל טוב לשנה החדשה.

avivshula

New member
האם אתה הומאופט קלאסי?????????????

והאם הטיפול הזה הוא הומאופטי קלאסי?

avivshula

New member
לא ברור מהי הדרך "הקרובה להומאופתיה

לא ברור לי איך אתה מטפל בהפרעות קשב וריכוז, פסוריאזיס ושאר דברים אבל דווקא באקנה צריך התערבות נוספת\ אחרת "קרובה" להומאופתיה, האם הרמדי לא מספיק טובה, הרי לא מטפלים במחלה אלא באדם למה האקנה מקבלת עזרה נוספת האין זה נוגד את חוקי היסוד לתת רמדי אחת ויחידה ואם כך באקנה למה לא ניתן מלחי שוסלר "רק לעזור" להוריד נוזלים באוזניים nazal sinus (אורגנותרפיה) לנזלת כרונית "רק להאיץ" את הריפוי , או אולי אפשר לשים חלב תאנה על יבלת וירלית ביד... אשמח לתגובתך

תחשבי קצת

עושה רושם שיש לך קצת רקע בהומיאופתיה. איני פאנט ומעולם לא חיבבתי כאלה, גם לא הומיאופתיים, זה מיצר את האופקים ומקבע את המחשבה. בכל מקרה אני עומד מאחרי מה שכתבתי, ומה שאני מציע הוא אכן הכי קרוב להומיאופתיה ואינו נחשב כדיכוי, 3 ניחושים.

avivshula

New member
איזופתיה???

אני מקווה שזה אינו סוד צבאי, ותכבד אותנו בתשובתך

זה כמו

על משקל -תראי לי את שלך ואראה לך את שלי אני לא רוצה לעסוק בזה כאן, את מוזמנת להתקשר אלי ונחליף דיעות. הטלפון מצויין בכרטיסי האישי אגב את יכולה לפנות אלי במשקל זכר. חג שמח ושבוע נפלא

למעלה