עזרה - יצירת פרטישן באמצעות מדיה חיצונית

eyaln3468

Member
שלום
תוך כדי פעולת שחזור של המחשב שלי מחקתי ככל הנראה את הפרטישן
אני מעוניין ליצור על מחשב אחר כונן חיצוני ( דיסק און קי עם תוכנה ליצירת פרטישן
האם יש המלצה לתוכנה כזו עדיף חופשית אבל בלית ברירה "לא ניהיה בררנים"

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
השאלה שלך ממש לא ברורה...פעולת שחזור בפני עצמה לא מוחקת מחיצה...

ולא הבנתי מה אתה רוצה ליצור..דרך דיסק און קיי שעליו תוכנה ליצור מחיצה? במחשב אחר ממה ששחזרת? ..

תסביר ברור יותר....כי לא צריך תוכנה ליצירת מחיצה יש את זה בכלי ווינדוס..עצמו...ואם אתה רוצה דיסק חיצוני..אתה מחבר והוא מופיע בנפרד..

קיצור אתה ממש לא ברור..

eyaln3468

Member
שלום
תודה על התגובה .
אנסה להסביר את עצמי טוב יותר
גיביתי את המחשב שלי באמצעות יצירת IMAGE וכנראה היה פגם כלשהו בתהליך השחזור - בעת שחזור הפרטישן למצב ההתחלתי הפרטישן נמחק.
ייתכן שלא הייתי מספיק מרוכז בעת תהליך ה - restor מה שבטוח שהפעולה לא שחזרה את הפרטישן אלא ככל הנראה מחקה אותו.
לכן להבנתי הייתי צריך לצור את הפרטישן באמצעות מדיה חיצונית, היות שהפעולה הלא נכונה גם "דרסה" את מערכת ההפעלה, כך שהכלים של WINDOWS במצב הזה לא היו רלוונטיים .
בהזדמנות זו אשמח לקבל גם המלצה לתוכנה/ות טובה/ות ליצירת גיבוי בתצורת IMAGE חופשיות או בתשלום (בהנחה שהחופשיות מוגבלות באפשרויות שלהן)
שוב, תודה על התגובה

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
עוד לא הבנתי לגמרי אבל אם יש לך מחיצה אחת והיא "נמחקה" אז הווינדוס לא עולה בכלל..צריך התקנה מחדש במהלכה אתה יכול לחלק את הדיסק למחיצות נופסות ללא כלי...כך זה נשמע לי שפשוט מחק לך את הכל וצריך להתקין מחדש....עם דיסק התקנה או דיסק און קיי , אם זה ווינדוס 10 על מחשב אחר אתה יכול להוריד את ההתקנה ..על דיסק און קיי 8 גיגה באתר יש כלי והוראות פשוטות...אם אתה לא יודע להתקין יש מדריכי רשת להתקנה פשוטה של ווינדוס ...אי אפשר לפרט פה הכל

[URL unfurl="true"]https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10[/URL]

תוכנות ליצירת תמונת מראה פה
[URL unfurl="true"]https://www.provendatarecovery.com/blog/10-free-disk-imaging-software-tools-for-harddrive/[/URL]

Macrium Reflect, Free 5​

אישית אני מעדיף .

eyaln3468

Member
תודה רבה
אכן כך עשיתי (התקנה מחדש), רציתי לחסוך את התהליך...
תודה
לגבי התוכנה Macrium Reflect, Free 5
היא אמינה וידידותית?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
יופי שמח שהסתדר . התוכנה טובה מוכרת ואמינה השתמשתי בה גם לגיבוי גם לעוד דברים לא עשתה לי בעיה מעולם..בכלל בעולם היא מהטובות..

למעלה