עזרה !!! כיצד מבטלים הזמנה בEBAY?

Miss Tease

New member
עזרה !!! כיצד מבטלים הזמנה בEBAY?

שלום לכולם! היום ביצעתי פעם ראשונה רכישה דרך האינטרנט והזמנתי נעליים מEBAY.COM. בדקתי באינטרנט לגבי המרת מידות אמריקאיות לישראליות והזמנתי, אבל אחרי ההזמנה ראיתי במקום אחר שהמידות קצת שונות (באתר מסויים אמרו לצורך העניין שמידה 7.5 היא 38 ובאתר אחר אמרו שהיא 39). אני מאוד מעוניינת לבטל את ההזמנה (כי הבנתי שאי אפשר להזמין במידה אחרת) אבל לא מוצאת באתר שלהם כיצד לבצע זאת. אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי כיצד לעשות זאת. תודה רבה!!!!!!!!!!

jrcjrc

New member
בעיקרון זה תלוי במוכר

את צריכה לבקש ממנו יפה יתכן והוא יסכים או את יכולה לא לשלם ולהסתכן בפידבק שלילי + סטריק תלוי בך

Miss Tease

New member
היי!

ראשית- תודה על התגובה מה ז"א פידבק שלילי או סטריק? האם אני יכולה לבטל את העסקה דרך חברת האשראי? האם אני נקנסת? האם משלמת דמי משלוח? (למרות שהזמנתי אתמול אז מאמינה שזה עדיין לא יצא לדרך) המון תודה!!!!

הזמנת מאיביי בלי להבין את שיטת העבודה שם...

1) הסכם רכישה בין לקוח למוכר הוא מחייב, ברגע שביצעת הזמנה התחיית לסיים אותה. 2) ביטול עסקה דרך חברת אשראי אפשרי במקרים: לא קיבלת את המוצר תוך זמן סביר, המוצר שהגיע אינו המוצר שהזמנת באופן מובהק...ולא בגלל שהחלטת שלא מתאים לך. 3) כפי שציינו קודם, דברי עם המוכר (אימיילים או מסר דרך איביי) ובקשי ממנו לבטל את ההזמנה...אם יסכים יופי ואם לא...תעבירי את הנעל למישהו מהמשפחה. 4) לפני ההזמנה הבאה באיביי, תלמדי קצת על האתר, לפחות דברים בסיסיים כמו פידבקים וסטרייקים.

jrcjrc

New member
אל תדאגי

אם לא שילמת הוא לא שלח אם כבר שילמת ותרצי להחזיר לו את המוצר תשלמי את המשלוח + דמי משלוח בחזרה אליו באיביי על כל עיסקה מקבלים דירוג או פידבק אם את לא משלמת הוא ישאיר לך פידבק שלילי שיגיד למוכרים האחרים להיזהר ממך אם זה לא משנה לך כי את לא רוצה למכור רק לקנות זה לא נורא כל כך סטריק זה כמו כרטיס צהוב 3 כאלה בחצי שנה ואת עפה מאיביי בהצלחה

evilihi

New member
../images/Emo12.gif בחצי שנה?

חשבתי שלכל החשבון.... זה מסביר למה פניתי פעם לאיביי בשאלה כמה סטרייקים יש לי (היו לי כמה שקיבלתי שלא בצדק - אני שילמתי והמוכר "טען" שלא קיבל למרות שהיה לי אישור בחתימתו בדואר רשום שהוא קיבל!) - ואיביי טענו שאין שום דבר.. איפה אפשר לראות שזה בחצי שנה???

למעלה