עזרה - כירורג מומלץ איזור מרכז

עזרה - כירורג מומלץ איזור מרכז

היי, בימים אלו אני מתחילה בתהליך של התייעצות לקראת ניתוח קיצור קיבה.
ממה שקראתי וחקרתי אני נוטה לכיוון ניתוח שרוול.
יש לכם המלצות לכירורגים באזור המרכז? אני לא יודעת למי לפנות אפילו להתייעצות ראשונה..

אשמח לתשובתכם המהירה, שכן אני כבר רוצה להניע את התהליך!

ליבי

קופ"ח כללית.
לגבי ציבורי או פרטי אני גם לא ממש בקיאה בהבדלים.. העניין הכספי הוא די שולי אם כי לא בלתי מוגבל.

קוביd1

New member
לשואלת השאלות

קופת חולים כללי יש לך מושלם/פלטיניום ,יש לך ביטוח פרטי באחד מחברות הביטוח .

קובי

קוביd1

New member
לשואלת

באם יש לך את אחד מסוגי הביטוחים כדאי שתנצלי את זה ,חבל להוציא הכל מהכיס

קובי

כירורג מומלץ- לשרוול - בהסדר עם כללית מושלם

בינתיים הספקתי לקרוא המון בפורום בפרט ובאינטרנט בכלל ואני נוטה לכיוון שרוול.
יש לי כללית מושלם, וקיבלתי רשימה מאסיבית של מנתחים
אני מחפשת המלצה לכירורג שמבצע ניתוחי שרוול בהסדר עם כללית, יש חיה כזו?--

קוביd1

New member
כירורג לשרוול

אני מכיר את ד"ר סובחי שמנתח באיכילוב וגם בפרטי את כל סוגי הניתוחים ונחשב למוביל בתחומו
תבדקי עם הכללית מה הזכויות שלך בתור מבוטחת בכללית מושלם
חבר'ה מי שיש לו מידע על הזכויות במושלם מוזמן לעזור

קובי

גברת ע

New member
אני זוכרת שכשהתחלתי בתהליך

וקיבלתי את הרשימה מכללית (יש לי פלטינום) לא ידעתי מה ומאיפה להתחיל.
אחרי שקראתי קצת קבעתי פגישה עם עם פרופסור שכטר ודר' שמעונוב ועם דר' קידר (שגם מנתח במסלול הציבורי בבילנסון בכללית) ועם עוד רופא אחד
אני אישית לא התחברתי לדר' קידר ולעבודה מולו ומול הצוות שלו, אני יודעת שהוא רופא מאוד נחמד ומאוד מקצועי אבל לי לא הסתדר, כמו כן בציבורי לא רציתי לחכות הרבה זמן.
אני נותחתי ע"י פרופסור שכטר ודר' שמעונוב לאחר שקיבלתי כמה המלצות של בנות שנותחו על ידם גם בפרטי וגם בציבורי גם שרוול וגם מעקף, התהליך מולם ומול הצוות של וולפסון שעובד איתם גם אם את מתנתחת בפרטי, היה מאוד נעים, מהיר ומובן, מהרגע שפניתי לאחות במרפאה בריאטרית בוולפסון כדי לקבל רשימת בדיקות ועד לניתוח שלי עברו חודשיים כשבאמצע היה חג פסח.
אני לא זוכרת איזה עוד רופאים יש ברשימה וגם יכול להיות שהשתנו מאז שאני נותחתי (שמונה חודשים) אם זה בסדר מבחינת מנהלי הפורום אולי תכתבי את השמות של הרופאים שברשימה שנתנו לך ומי שנותח על ידי מישהו ברשימה יוכל להמליץ לך?

אגב במסלול הציבורי יש לך את דר' ספוזניקוב (מקווה שאני לא טועה בשם) שעובד בבי"ח קפלן עם הדיאטנית ענבר ויטנברג שגם מפעילה קבוצות תמיכה למנותחים, הבנתי שהוא מאוד מקצועי ונחמד התורים בקפלן יחסית סבירים מבחינת זמן.
ויש לך גם את דר' מינץ בבי"ח השרון (שגם מנתח בפרטי אם את רוצה) גם עליו שמעתי רק דברים טובים מהרבה אנשים שנותחו על ידו, אמא שלי תעבור אצלו ניתוח עוד חודש וקצת בערך בבי"ח השרון.

בהצלחה!

למעלה