עזרה כללית ב . . . . .

yan77

New member
עזרה כללית ב . . . . .

שלום לכולם שני דברים והם : 1)איך אני עושה הסרה למזוודה שלי פשוט היה לי פעם אופציה בהוספה והסרה של תוכניות- בהתקנת הווינדוס-עזרים ושם היה את האופציה וכרגע אין 2)איך אני מוריד (UNINSTALL)את הווינדוס מדיה פלייר יש לי עם זה בעיה ואני חייב לעשות הסרה לתוכנית (אם אני מתקין מחדש על הקיים זה לא עוזר) תודה מראש יניב

d.r.

New member
2 תשובות

את המזוודה שלי אתה מסיר ע``י לחיצה ימנית על העכבר ומחק בקשר למדיה פלליר אתה יכול להשתמש בתוכנה Add Remove Cleaner היא תגיד לך איפה נימצא קובץ ההסרה כדי שתיגש להסיר אותו ידנית אם עדיין לא תצליח להסיר אותו אתה יכול למחוק פיזית את הקבצים של המדיה פלייר ידנית ,ולהשתמש באותה תוכנה כדי להסיר את זה בכוח מהוספה הסרה של תוכניות התוכנה שוקלת פפחות מ400 K

yan77

New member
כן אבל ...

1) כשאני מוחק את המזוודה שלי ע``י לחצן ימני מחק זה עדיין מופיע בלחצן ימני -חדש-מזוודה חדשה אני מעוניין למחוק הכל שלא ישאר שום דבר 2)איפה אני משיג את ה-ADD REMOVE CLEANER והאם יש עוד שיטה למחוק את המדייה פלייר ? תודה מראש יניב נ.ב חבר שלי התקין את המדייה פלייר 7 והוא שכח להוריד את הגירסא בעברית ועכשיו המדייה באנגלית מה עושים כדי שזה יהיה בעברית?

duke4you

New member
תקרא אותי!!

1. כדי להסיר את האפשרות של ``חדש - מזוודה חדשה``, אתה רק צריך להתקין תוכנה מזערית בשם tweakui. כדי להתקינה - הכנס את התקליטור של windows בצע חיפוש של tweakui.sys לחץ עליו פעמים וכעת התוכנה תופיע לך בלוח בקרה. כנס לתוכנה תעבור לטאב של חדש - והסר את הוי מעל ``מזוודה חדשה``. פשוט לא? 2. כדי להסיר את windows media player 7 פשוט כנס להוספה הסרה של תוכניות לחץ על התוכנית והסר אותה. יום נעים.

yan77

New member
שום דבר ....... 8-(

לא הולך לי אני כבר מיואש !!! בכל זאת אין לי שום אופציה בהוספה והסרה של תוכניות להסרתו של ה-WINDOWS MEDIA PLAYER אם יש לכם עוד רעיון אשמח לשמוע ועוד דבר חבר שלי התקין את המדייה פלייר 7 על הישן ושכח להוריד את ההתקנה בעברית ועכשיו זה באנגלית מה עושים כדי שמדיה פלייר 7 יהיה בעברית? הוא ניסה למחוק ידנית את כל הקבצים שקשורים למדייה פלייר וניסה להתקין מחדש את המדיה פלייר בעברית וזה לא עוזר זה בכל זאת באנגלית אם יש למשהוא רעיון כלשהוא אשמח לשמוע תודה מראש יניב

duke4you

New member
תגובה

1. מה לגבי tweakui? התקנת? 2. לגבי media player, נניח שאין בהוספה/הסרה של תוכניות את התוכנה windows media player (לא הגיוני), קיימת עוד דרך אמנם ארוכה, להסירה מן המערכת, אבל היא למשתמשים מתקדמים. הכוונה למחיקת התיקייה של windows media player ומחיקת התוכנה מהרגיסטרי והתקנה מחדש. אין לי כוונה להסביר לך איך עושים, כדי שלא תסתבך עם זה.

yan77

New member
עזרה ב ......

ווינדוס מדייה פלייר חבר שלי התקין את המדייה פלייר 7 בטעות באנגלית ולא בעברית ועכשיו כל התפריט באנגלית הוא הוריד את המדייה פלייר 7 בעברית והתקין אותה אבל בכל זאת התפריט באנגלית מה עושים ??? תודה מראש יניב

למעלה