עזרה כללית.

• פותח הנושא scso
  • פורסם בתאריך

scso

New member
עזרה כללית.

בחודש+ האחרון התחלתי לעבוד על הבטן.אני עושה כפיפות בטן סטנדרטיות ולאחר מכן תרגיל בו אני נישכב על הגב ומרים את הרגליים מוריד בעזרת שריירי הבטן. עכשיו,כמה שאלות: 1.כשאני עושה את הכפיפות בטן,אני עושה אותך ברצף.אני עושה עד שאני פשוט לא יכול לעשות יותר,מה שמתסכם כרגע ב-160 פחות או יותר.אז האם זו שיטה טובה,או שמומלץ יותר לעשות של סטים של 80 כפיפות בטן עם הספקות של חצי דקה בינהן? 2.באיזו תדירות מומלץ לבצע את הרגלים שאני עושה בהתחשב בכך שאני ממש סוחט את עצמי והשרירי בטן שלי עבדו ממש קשה? 3.האם אפשר לקבל המלצה לתוכנית אימונים(ברור לי שאי אפשר לתת אחת מדויקית מבלי להכיר אותי)אשר מתרכזת בשרירי הבטן ומטרתה להתרכז בעיקר על פיתוח והבלטת הריבועים.אם יעזור לדעת,אני ספורטאי,בעל מבנה גוף רזה ושריירי. אשמח לעזרה ו\אוו הכוונה.תודה.

oridoron77

New member
כהרגלנו...

1. יותר מידי חזרות. מה אתה מצפה להשיג? מומלץ לבצע באיזור ה8-10 עד 15 חזרות. מידי פעם אפשר לשלב סט עם יותר חזרות כמו 25-30, אבל לא כל הזמן. 2. פעמיים בשבוע. 3. תוכנית תזונה. אימוני בטן כמעט ולא יתרמו לעניין הריבועים. בהצלחה אורי

alfi7

New member
אשמח לדעת באיזה ספורט אתה עוסק?

אני מניח שיש לך ספונסר\ים וצוות מקצועי (או לפחות מאמן בתחום בו אתה עוסק). ריבועים בבטן הם פונקציה של מסת שריר + אחוזי שומן. מראה הקוביות הינו פונקציה גנטית בלתי ניתנת לשינוי. אם אתה מתאמן בחדר הכושר,אתה יכול לבקש מהמדריך שיבנה לך תוכנית אימונים שתתאים למטרות שלך. בכל מקרה,להבא אם אתה רוצה שיעזרו לך יותר תן פרטים על עצמך (גיל,משקל,גובה,אחוזי שומן אם אתה יודע,רקע ספורטיבי,פציעות\קשיים כאלו ואחרים ועוד) בהצלחה.

scso

New member
אוקי,קצת הרחבה על עצמי.

קודם כל תודה על ההתייחסות. אני בן 18,סיימתי השנה י"ב,ובשנים שבהן הייתי בתיכון הייתי מתאמן בניבחרת האתלטיקה במקצועות כמו ריצת 100 מטר,קפיצה לרחוק ולעיתים קפיצה לגובה.מלבד זה הייתי בניבחרת הכדורסל והכדורגל(כן,דיי הרבה דברים). כיום כשאין יותר בית ספר,אני כבר לא עוסק באתלטיקה,אך עדיין עושה הרבה מאוד ספורט(כדורגל,כדורסל וכושר בבית).. אני 1.73 מטר,שוקל בערך 64,אחוזי שמן נמוכים-משהו כמו 5-6 אחוזים,פציעות ודברים דומים אין. בקשר לתיאור העצמי,אני מרגיש שיהיה קצת יעיל יותר פשוט להראות תמונה שתשקף טוב יותר את המצב(מצטער אם הדבר קצת מוזר,אך אני באמת חושב שזו הדרך האידאלית לקבל עזרה יעילה). אז התמונה בצד ימין(התמונה אגב נלקחה ביום עבודה,ולא סתם בשביל הכיף
)

למעלה