עזרה כללית..

MaD-d0g

New member
עזרה כללית..

שלום לכולם, יש לי שאלה ואני לא ממש בטוח אם היא מתאימה בדיוק לפורום הזה, אבל אני אשאל בכל זאת
אני מעוניין לקנות ספרי קריאה באנגלית. לכאורה זה נשמע קל, אך זה יקר.. מצאתי את כל מה שחיפשתי באמזון, ולאחר שהתבאסתי קלות מזה שאי אפשר לקנות כמה ספרים משומשים באותו משלוח החלטתי לקנות ספרים "חדשים". הוספתי את כל הספרים הגעתי לקופה ואף אישרתי את הקניה. לאחר שקיבלתי את אישור התשלום במייל ראיתי שנוספו לי כמעט עוד 12 דולר לדמי משלוח (מה שהגדיל המחיר) אז ביטלתי את הקניה. מישהו מכיר אתר ששולח ספרים לישראל במחירים סבירים
או לחילופין, מאיפה אני יכול לקנות ספרים באנגלית בארץ
תודה מראש

suki da yo

New member
זה באמת תלוי מה אתה מחפש

אבל באופן כללי: סטימצקי מחזיקים מדף ספרים בד"כ ראוי לשמו באנגלית (ככל שהסניף גדול יותר, כך מדף האנגלית יהיה שווה יותר). יש דברים שאפילו ישמחו להזמין לך, אבל לא את הכל. יש תמיד המון מד"ב ופנטסיה, ועוד רבי מכר כאלה ואחרים. בד"כ ספר באנגלית בכריכה כרה עולה בסביבות ה-55 שקלים (כמובן שיש יוצאי דופן, בעיקר למעלה) גם לצומת ספרים יש מדף אנגלית, והמחירים בד"כ אותו דבר, אבל ברוב המקרים אין להם מבחר מרשים במיוחד. גם פה וגם פה יש תמיד המון ספרים בהוצאת פינגווין, וודסוורת' ודומיהם, שמוציאים קלאסיקות ב-15 -16 שקלים, בכריכה רכה. יש עכשיו בסטימצקי חברה חדשה בשם קונמן שמוציאים קלאסיקות בכריכה קשה, בפונט נהדר, בבין 20 ל-40 שקלים. מאוד מומלץ. חוץ מזה, יש המון חנויות יד שניה, שתמיד שווה לבקר בהן. אבל, בסך הכל, זה תלוי איזה ספרים אתה מחפש.

kkarinn

New member
../images/Emo63.gifהצעה

בפורום זה ובעוד פורומים ישנם אנשים שמציעים ספרי יד שנייה למכירה, או שאתה אפילו יכול לפרסם הודעה שאתה מעוניין לרכוש ספרים באנגלית, של איזה סופרים או באיזה תחומים, וההצעות כבר יזרמו אליך. לי למשל יש מס' ספרים באנגלית למכירה, אם אתה מעוניין: the christmas books charles dickens כחדש 15 dreamcatcher stephen king בינוני 25 one door away from heaven dean koonz כחדש 25 clear and present danger tom clancy בינוני 20 andromeda strain Michael Crichton טוב 25 אם אתה מעוניין אז צור קשר

MaD-d0g

New member
תודה רבה לתגובות של כולם...

בינתיים אני לא נייד (אוטו) וגם אין לי הרבה זמן פנוי (לימודים). לכן הייתי מעדיף להזמין מהאינטרנט. אין לי בעיה להזמין מחו"ל, אבל מאמזון, כמו שאמרתי, המשלוח יקר, וגם אין את מה שאני מחפש בכל מקום.. בכל מקרה, אם זה משנה.. הספרים שאני מחפש הם:
Goog omens Stranger in a Strange Land The Stars My Destination SURELY YOU'RE JOKING MR. FEYNMAN​
תודה רבה

suki da yo

New member
את good omens

אפשר להשיג בסטימצקי, ככה אני קניתי אותו. ואני לא מאמינה שתהיה בעיה למצוא אותו בסטימצקי-באינטרנט.

MaD-d0g

New member
וואי וואי אתה לא יודע כמה עזרת לי..

מאמר גדולל
הפסקתי לעבור רק על חצי ממנו. אבל כבר גיליתי אתרים טובים וזולים יותר מאמזון. תודה

ספרים באנגלית

קראתי את התגובות השונות וזה יופי. מבחינתי, אני יכולה להזמין אותך לכיכר דיזנגוף, כל יום חמישי משעה 14:00 עד 22:00, יש יריד ספרים יד שנייה ואפשר למצוא הרבה מאד ספרים. לי אישית יש דוכן שלם של ספרים רק באנגלית מכל הסוגים והתחומים ואולי תוכל משהו למצוא. כל ספר, בלי יוצא מהכלל עולה 10 ש"ח. כולם במצב מעולה. לידיעתך יהודית

למעלה