עזרה- כנסו!!!! ~~~~~~~> מישו מכירה חווה באזור סביון וקרית אונו???????? חפפפפפפפפ תעזרו!!
• •°•NofaR•°• New member 1/8/03 #1 עזרה- כנסו!!!! ~~~~~~~> מישו מכירה חווה באזור סביון וקרית אונו???????? חפפפפפפפפ תעזרו!!
L l o v e h o r s e s New member 1/8/03 #2 אני גרה באזור והחווה הכי קורבה היא חוות הפארק ברמת גן כל השאר הם חוות פרטיות שלא מלמדים שם
© ©Apollo The King© New member 2/8/03 #3 ליד סביון יש לך את... חוות מגשימים במושב מגשימים זה ממש 5-10 דקות מסביון.. ויש לך את חוות מסובים שזה חוות טיולים..
ליד סביון יש לך את... חוות מגשימים במושב מגשימים זה ממש 5-10 דקות מסביון.. ויש לך את חוות מסובים שזה חוות טיולים..
פ פרסה New member 2/8/03 #4 מממ אם הכסף שלכם את יכולים לקנות את חוות הפאר עם הסוסים המדריכים. ועוד ישאר לכם כסף לוילה ליד חוות השיקמים.. שונא תחונים!!!!
מממ אם הכסף שלכם את יכולים לקנות את חוות הפאר עם הסוסים המדריכים. ועוד ישאר לכם כסף לוילה ליד חוות השיקמים.. שונא תחונים!!!!
• •°•NofaR•°• New member 4/8/03 #5 כככככככככככככככככככככככככככככככככככ דבר ראשון.. אני לא גרה שם!!!!!!! דבר שני.. תרגיע את עצמך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ככככככככככככככככככככ
כככככככככככככככככככככככככככככככככככ דבר ראשון.. אני לא גרה שם!!!!!!! דבר שני.. תרגיע את עצמך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ככככככככככככככככככככ