עזרה כספית /לימודית/דיור

sarit150

New member
עזרה כספית /לימודית/דיור

אני חד הורית שמגדלת את ילדתי בת ה-9 לתפארת עם קושי רב נכנסתי למעגל של חובות שאינני יוצאת מזה אני מבקשת עזרה פניתי למשרד השיכון מלאתי טפסים ונכנסתי לפרוצדורה בשביל לקבל עזרה במימון שכ"ד הם שלחו לי נציג שהוא מפקח בבתי ונותן דיווח למשרד השיכון שבאמת לא גר אצלי גבר או אני נתמכת ע"י חבר או משהו במקרה הוא ראה אצלי ת.ז של ידיד שלי וכנראה הוא בלי שום ספק הוא ידווח על זה אבל מעבר לכך לא ראה כלום לא נדבר על כך שהוא דיבר לא יפה אלי לא רוצה לפרט. אני מקווה שבאמת מתמים ומכל הלב אני לא נתמכת ע"י אף אחד ונורא קשה האם אני יכולה להיפסל ע"י הנציג שהיה אצלי ואם כן מה אני עושה? אשמח לתגובה

שלום לך,,אין לו מה לדווח ובטח שאל שכנים

זה מה שהם גם = עושים,מבררים דרך שכנים,חוצמיזה,,רואים יש להם את הנסיון לראות עם חי בבית גבר ואם לא, היכן את מתגוררת? מדוע את לא מנסה לקבל דיור ציבורי? על כמה מדובר החובות,,,? אשמח לשוחח במסר אם תרצי אנסה לעזור, אני אם לשני בנים,מתגוררת בצפון כ 3 שנים מחוסר בריריה ודיי מאושרת,,לאט לאט, החובות קיימים אבל בימים אלו אני מגישה בקשה דרך הרווחה לפשיטת רגל ומתחילה ברגל ימין, בגלל חובות וצו פינוי שהיה לי תוך חודשיים מיום קבלת האישור לדיור,,לא הייתי במרכז, היה קשה מאד שתדעי אבל,,אני תמיד הסתכלתי על חצי הכוס המלאה,,בחרתי לגור בצפון ובמכתבי ציינתי את זה,,חיפשתי את טובתם של ילדיי ושלי,קורת גג קבועה ובטחון בסיסי שמגיע להם, היו בעיות עם הבכור,לילות ללא שינה לבד,,,,,במערכה אבל ניצחתי,

sarit150

New member
תודה רבה

אני מודה לכן לחתולונת הפראית ולמיוחדת 12 על התגובה אשמח לקבל בהמשך טיפים

שלום שרית וברוכה הבאה../images/Emo20.gif

לא נראה לי שיש לו עילה לרשום משהו לא נכון. אבל בהנחה שהוא כן עשה זאת, יש ועדות ערר שאת יכולה לגשת אליהן. מאחלת לך בהצלחה

למעלה