עזרה לאדם שלא יודע להתארגן בכתב

raffigs

New member
עזרה לאדם שלא יודע להתארגן בכתב

אני לא יודע לכתוב, לא יודע להתבטא בכתב. אני מבקש שתעזרו לי לכתוב מכתב. מה שצריך להיות בו אסביר בהמשך. אני זקוק לעזרתכם. בשנת 1996 קיבלתי בתשלומים סכום בסך 40.000 ש"ח מאמא שנתנה לי לשמור אותו בנאמנות עבור בנה הקטין וכשיגיע לגיל 21 אמסור לו את הסכום. בלי שום קשר לכך, בתקופה האחרונה היא קנתה עבורו גם סירה ממישהו שקיבל ממנה את כל הכסף במזומן. אני מחזיק את הסירה והיא ביקשה ממני שאחתים את המוכר ואת עצמי על זכרון דברים. בזכרון הדברים צריך להיות כתוב: 1. שהמוכר קיבל כבר את כל הכסף על הסירה, ישירות ממנה במזומן. 2. שעל הזכרון דברים הפורמלי הזה (לרכישת הסירה) היא ביקשה ממני לחתום בשמה כקונה ולהחתים אותו בתור מוכר הסירה. 3. שאני מצהיר בו שהכספים ששולמו למוכר הם לא מהכספים שאני שומר לו ושהיא נתנה אותם למוכר בנוסף לסכום שהיא נתנה לי לשמור ובעתיד לא אטען שהיה לי הוצאות על הסירה הזאת שאני מחזיק בה. 4.שאמנם אני מתשמש בסירה שהיא קנתה עבור בנה הקטין אבל עלי לשמור עליה בנאמנות ולמסור גם את הסירה כשבנה יגיע לגיל 21. 5. באותה הזדמנות של כתיבת זכרון הדברים היא רוצה שאעלה על הכתב כתזכורת את ההסכם נאמנות שעשינו כשהיא נתנה לי בשנת 1996 לשמור עבור בנה בנאמנות. לא אכפת לה שאפילו אכתוב את הדברים האלה כמכתב ואחתום עליו. אני מעונין לעשות זאת כדי שתהיה לה הוכחה. סך הכל אני שומר ישר ומעונין להקנות לה את הביטחון. איך כותבים את כל זה ? אם מישהו/מישהי מוכן לעזור אני מוכן לפצות אותו ולצורך כך אם ברצונכם ליצור קשר איתי מחוץ לפורום שילחו לי אימייל [email protected] המישהו הזה יכל להיות סטודנט/ית או כל אדם שמבין קצת בלכתוב.

רגע אחד. האם זה המכתב היחיד שאתה

הולך לנסח בתקופה הקרובה? אם לא, אז יש לי רעיון בשבילך: מצא מישהו שיעזור לך להתנסח בכתב בפגישה שבועית ושלפ לאותו אדם בכסף או בעזרה בתחום אחר. אישית הייתי שותף לעיסקה כזו של עזרה הדדית בלא כסף במשך כחצי שנה ואני מקווה לסגור עוד עיסקה כזו בקרוב: מישהי שענתה למודעה שלי תעזור לי לאתר שגיאות דיקדוק בדפים שאני מנסח באנגלית ואני אתן לה הזדמנות לפטפט בעברית עם דובר עברית. אגב, אני גר בחו''ל כך שלא ממש קל פה למצוא עם מי לפטפט ממושכות בעברית.

למעלה