עזרה לאיזון צאקרת הבסיס.

asafasaf26

New member
עזרה לאיזון צאקרת הבסיס.

שלום. יש לי שאלה, אני מקבל טיפול הילינג שעוזר לי לאזן את צאקרת הבסיס ואני אכן מרגיש שיפור קל , רציתי לדעת מה עוד אני יכול לעשות כדי לחזק ולאזן את צאקרת הבסיס. איזה אוכל מתאים לצאקרה הזו, האם אפשר לרשום לי את כל סוג המאכלים שמחזקים את צאקרה זו? ואיזה עוד דברים אני יכול עוד לעשות כדי לחזק את צאקרת הבסיס, חוץ מללכת יחף ולטייל בטבע (שזה כבר אני יודע). תודה.

עזרה

צבע אדום (אפשר תליון עם אבן בצבע אדום, או לבוש אדום כל שהוא רצוי תחתון... ) קשור לצ'קרה הראשונה שלנו – צ'קרת הבסיס – ההישרדות. הצ'קרה הנותנת את כוח החיים. טוב לטיפול באנמיה או חוסר ברזל. מתקשר לפרסום מוניטין וחיי חברה. נחשב אצל הסינים כצבע מזל בעל יכולת להמריץ ולהזיז. תכונות: צבע עוצמתי מאוד ומושך בעל אורך הגל הארוך ביותר והאיטי ביותר. מזמין ומאוד תזזיתי. בעל השפעה ממריצה ומעודדת. דומיננטי, אימפולסיבי וחסר מנוחה, ועם זאת אופטימי. בשל צבע הדם הוא מסמל חיים. מייצג בריאות, מרץ, אהבה גופנית, התחלות, פעילות, רצון והצלחה. איכויותיו השליליות מבטאות תכונות כמו כעס, שנאה, אלימות, ותחושות חרטה או בושה ( במיוחד בכל הקשור למין). אינו מתאים למקרים של חרדה והפרעות רגשיות. האדום מגביר את פעילות לחץ הדם, הלב וקצב הנשימה, ולכן אינו מומלץ לאנשים הסובלים בבעיות בתפקודי הלב. עזר כנגדו

freearth10

New member
בנוסף...

אכילת שורשים, אכילת פירות וירקות אדומים.הליכה בקצב מארש כשאתה מכין לך את מסלול ההליכה והולך בתנועות מאוד חדות , להקשיב למוזיקת מארשים או דרבוקות ולהניח את הידיים על צאקרת הבסיס,תמצית קריסטלים של צאקרת הבסיס. מאיה

למעלה