עזרה, לא מצליחה לשמוע שירים

עזרה, לא מצליחה לשמוע שירים ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שלום שוב, מבקשת את עזרתכם, משום מה אני לא מצליחה לשמוע שירים במכשיר ה MP3 שלי, המכשיר נרכש ממש לא מזמן בספרד, והפרטים היחידים שרשומים עליו הם - Digital MP3 PLAYER USB 2.0 VOICERECORDER כאשר אני מדליקה את המכשיר מופיעה על הצג ההודעה - 000/000 *** No Files *** אולם כאשר אני מחברת את המכשיר למחשב דרך ה USB אני רואה ספריות ובתוכן קבציי MP3, כלומר שהם כן קיימים במכשיר. כאשר המכשיר מחובר למחשב ואני לוחצת לחיצה כפולה (דאבל קליק) על הקובץ אני מקבלת את הודעת השגיאה שצרפתי להודעה זו כתמונה, נאמר שם "Cannot play the file". אשמח מאד לכל עזרה בנושא, תודה מראש
ריטה.

רק כמה הערות

שכחתי לציין דבר חשוב והוא שאת אותו קובץ שבמכשיר אני מקבלת עליו הודעת שגיאה אני מצליחה לשמוע ללא שום בעייה כשהוא במחשב שלי, כמו כן כאשר אני מנסה להעתיק קבציי MP3 מהמחשב שלי למכשיר (העתק-הדבק) אני מקבלת הודעת שגיאה בהעתקה. אשמח לעזרה בנושא, תודה מראש, ריטה.

אני לא מבינה איפה את מצליחה

לשמוע את השיר. כתבת שהוא כותב לך שגיאה כשאת לוחצת דאבל קליק על הקובץ. זה לא נקרא לפתוח אותו במחשב? והרי כתבת שבמחשב את כן מצליחה לשמוע אותו :S

אני אסביר

כאשר אני עושה דאבל קליק על הקובץ כשהוא יושב אצלי במחשב בכונן C אין שום בעייה ואני שומעת אותו, אולם כאשר אני מחברת את הנגן למחשב והוא מופיעה שם בתור כונן נוסף ב "המחשב שלי" אני נכנסת לספרייה (במכשיר!) שבה נמצא אותו הקובץ בדיוק, עושה עליו דאבל קליק, ואז מקבלת את הודעת השגיאה. ריטה.

יאיר B

New member
יש לי הרגשה שיש בעיה עם ההעברה

של השיר לנגן. את יכולה לנסות להעביר שירים לנגן ממחשב אחר (של חברה נניח)? כך נוכל לשלול תקלה טכנית בהעברת השירים. חשוב: תמצאי חברה שיש לה אותה מערכת הפעלה כמו לך. תעשי את התהליך בדיוק כמו שאת עושה אצלך בבית (למשל: אם את משתמשת בכבל לחבר את הנגן למחשב - תשמתשי באותו כבל גם אצל החברה).

תודה רבה אני אנסה את זה

בבית יש לי XP ושם הופיעה הבעייה, בינתיים ניסיתי על מחשב אחר עם Windows-2000 ושם דווקא לא היתה בעייה לא בהעתקת השירים ולא בהשמעה. ריטה.

stardust19

New member
ואני חושב שאני יודע מה הבעיה- הקובץ

אצלך במחשב נמצא בשימוש וכשהעתקת אותו הוא היה בשימוש ולכן יש בעיה לשמוע את הקבצים. כאשר מעבירים את הקבצים למערכת הפעלה אחרת שאין בה את הקבצים הללו המחשב מקבל את זה כקבצים חדשים ולכן הוא יכול לנגן אותם. כל מה שאת צרכיה לעשות זה לנקות את כל רשימת הTEMPORARY FILES אצלך ב XP ולנקות קצת את הREGISTRY כי כנראה שכבר נרשם שמה רישום לגבי ההודעות והקבצים שאת לא מצליח לשמוע...מקווה שזה יעבוד

תודה (נ.ב - עוד מישהו מסכים איתו?)

תודה, רק לא הבנתי מה זאת אומרת "לנקות את הרגיסטרי", איך בדיוק אני עושה את זה? מה לחפש שם ואיך לנקות? בעזרת איזה כלי? נ.ב - האם עוד מישהו מסכים עם האנליזה הזאת? משום מה נשמע לי קצת הגיוני.... ריטה

ואיך אני מנקה את הרגיסטרי ../images/Emo35.gif

היי, אמרו לי כאן לנקות את הרגיסטרי, איך בדיוק אני עושה את זה? ודווקא לא זכור לי שהקובץ היה בשימוש בזמן ההעתקה, אני כמעט בטוחה שלא. ריטה

יאיר B

New member
על המילים על הרג'יסטרי

הרג'יסטרי הוא רובץ הרשום של חלונות. כל מה שיש במערכת רשום שם. מדובר במערכת מאוד עדינה שאם מוגעים בה ולא מבינים מה עושים - עלולה להיות בעיה. יש תוכנות מיוחדות לטיפול בבעיות כאלו. אני מפחד להתעסק עם קובץ הרג'יסטרי (עקב ניסיון רע
)ומציע לך לחכות ל-stardust19 שהוא מבין בעניינים אלו. אם לא תקבלי ממנו (או מכל אחד אחר) תשובה, תוכלי לשאול בפורום 91 (תוכנה וחומרה). הם מומחים לדברים כאלה ואני בטוח שהם יוכלו לכוון אותך (את יכולה לתת חהם קישור לשירשור הזה).

stardust19

New member
אז הנה כמה תוכנות שקלות להפעלה

1) CCLEANER- תוכנה ידודית מאד שלא צריך הרבה מה לעשות שמה חוץ מללחץ על כמה פעולות. כמבון שיש שמה פעולות מתקדמו אבל אני לא מציע להתעבק איתם למי שלא מבין ברג'יסטרי. 2)REGISTRY MECHANIC- תוכנה גם מאד קלה אבל יחד עם זאת יכולה להיות מסוכנת למי שלא מבין היות והוא מראה את כל התקלות והרישומים שהיו ברג'יסטרי. מומלצת בחום למשתמשים שמבינים מהו רג'יסטרי. 3) REGSEEKER- תוכנה חינמית שנועדה לחפש אחר שאריות (למשל אחרי מחיקת תוכנה מסוימת) או רשומות לגבי כל דבר שקיים במחשב (היות והכל מתועד ברג'יסטרי החל מהיום הראשון של הפעלת המחשב
). למרות הקלות שלה ניתן ללכת בה לעיבוד ומומלץ לבצע שמה מחיקות בחוכמה. נ.ב. לא כל התוכנות הן חינמיות. אף אחת מהתוכנות לא תומכת בעברית, אפילו לא בבמשק, אולם ניתן לבצע חיפוש אחר קבצים בעברית. כל פעולה לא נכונה עם הרג'יסטרי עלולה לגרום לנזק בלתי הפיך ךמחשב לכן לפני שמתעסקים אם הרג'יסטרי יש לגבות את כל המידע החשוב לכם בקישור השני חלק מהגולשים טענו כי אי אפשר למצוא את התוכנה ובכן במנוע חיפוש שמופיע בראש הדף יש להקליד את שם התוכנה והא כבר יקשר אתכם

למעלה