עזרה לבריסטה טירון אך לא מתחיל.
שלום,
יש לי מכונת קפה גאגיה אספרסו פיור עם מטחנת GRAEF CM80 כבר יותר משנתיים.
אני מכין בעיקר קפוצ'ינו ועדיין לא למדתי את דקויות הכנת הקפה (התערובת המתאימה, דרגת הטחינה, דחיסה קצב הזרימה וכו') והוא יוצא לי כל פעם באיכות אחרת.
אם אפשר להפנות למדריכים רלוונטים למכונה שלי וטיפים נוספים.
ועוד שאלה קטנה בקשר למכונה. כשאני לוחץ על כפתור הרתחה להקצפה וידית החליטה עדיין בפנים אז המים רותחים וממשיכים לחמם את הקפה בפנים ולשרוף אותו. האם זאת בעיה במכונה או שפשוט הידית אמורה להיות בחוץ בזמן ההקצפה?
תודה.
שלום,
יש לי מכונת קפה גאגיה אספרסו פיור עם מטחנת GRAEF CM80 כבר יותר משנתיים.
אני מכין בעיקר קפוצ'ינו ועדיין לא למדתי את דקויות הכנת הקפה (התערובת המתאימה, דרגת הטחינה, דחיסה קצב הזרימה וכו') והוא יוצא לי כל פעם באיכות אחרת.
אם אפשר להפנות למדריכים רלוונטים למכונה שלי וטיפים נוספים.
ועוד שאלה קטנה בקשר למכונה. כשאני לוחץ על כפתור הרתחה להקצפה וידית החליטה עדיין בפנים אז המים רותחים וממשיכים לחמם את הקפה בפנים ולשרוף אותו. האם זאת בעיה במכונה או שפשוט הידית אמורה להיות בחוץ בזמן ההקצפה?
תודה.