עזרה לגבי הפרק היומי

עזרה לגבי הפרק היומי

מישהו יכול לספר לי מה היה כי עקב בשתלטות עויינת על הטלויזיה(אח שלי) לא יכלתי לראות אז מישהו יכול להגיד לי מה היה.

סתם פרק משעמם

טוני ומייגן בהכנות לקראת החתונה שתיערך אחה"צ, ונינה היא השושבינה של מאג-ריאן (משחק מילים שנון מצידי
) נינה... ממתי היא בכלל מדברת עם מייגן? יצרה איתה קשר כלשהו? בקושי "שלום פה, שלום שם", וגם זה לא... גרוע מאוד שיש לה חברה אחת בלבד, המרני הזאת שדומה שתי טיפות מים לתאומות אולסן. טוב אבל גם נינה התחילה להיות מעורבת בסיפור טרישה, אז מן הראוי שתיכנס חזק יותר לעלילה וזו הדרך... וראינו את טוני נוסע על האופנוע, ממתי בכלל מצלמים מישהו נוסע
כנראה זה רמז מתרים למשהו שיקרה (היי, אל תסתכלו עליי - אין לי מושג מה הולך לקרות בשנת 2000
) היתה גם ניקי שניפנפה לקתרין שבראד חושק בה, ונמאס לה שאחרים לא שמים עליה. כאילו הלו, את מדברת עם קתרין, אין לה גבר כבר מלא זמן ואף אחד לא רוצה אותה... זה לא קצת מעליב להתלונן בפניה
מצד שני, לקתרין יש וויברטור - לניקי יש בראד, אז.... קיי לוקחת בכל מקרה לא
ועוד כל מיני גארבג' - ניק מאיים לחסל את הבחור שמפחיד את ויקי בעוד גארי ורוס בחדר, שיעשע אותי... ויקטור עוזב את רמונה הבוכייה, אבל אני בטוח שזה לא ריגש כאן אף אחד, רמונה היא דמות שפשוט אי אפשר להתחבר אלייה. זהו בערך.... לא הפסדת כלום, יש לילה יפה היום ומזג אוויר נפלא וחבל לבזבז אותו על צפייה בטלוויזיה....

Charmed24

New member
גם אני רוצה לסכם את הפרק

הכי מעניין היום בעיני היה כל נושא טרישה-ראיין-מייגן-טוני-נינה. לא ברור למה מייגן בחרה בשושבינה דווקא את האשה שאחותה גנבה ממנה את בעלה, אבל חייבים לתפור לנינה איזשהי עלילה חוץ מתומס המשעמם. טרישה באמת ירדה מהפסים, ואין שום דבר שמישהו יכול לעשות כנגד זה. מריחים את ריח המוות באויר. מייגן המסכנה... עדיין בתולה וטהורה... מקום שני מעניין: ניקי וקתרין. ניקי שיחקה אמיתי לשם שינוי, בניגוד לסטייל-אילנה-אביטל שהיא מפגינה בדר"כ, וקתרין העבירה לה מסר ברור: אם את אוהבת מישהו כ"כ הרבה שנים זה לא חשוב שתהיי מאושרת. בסוף גם בראדסקי התפרץ פנימה, כדי לקחת את ניקי לבית קסנדרה רולינס-קרלטון עליה השלום. ואני שואל, איפה היה שומר הראש של ויקי, כשהבחור התפרץ לאחוזה? לא מעניינים: לארי וורטון והפקח שלו. גארי ורוס. ניק פול שרון ויקי. שרון הזאת... כל ייעודה בחיים להכין קנקני קפה ולסדר את הצעצועים. היא הרבה יותר מעניינת בהקשר של טוני. הכי-הכי לא מעניין: ויקטור ורמונה. אבל לא ראיתי אותם בכלל. העדפתי לראות את יקי ועדן במקומם. שכחתי מישהו?

למעלה