סתם פרק משעמם
טוני ומייגן בהכנות לקראת החתונה שתיערך אחה"צ, ונינה היא השושבינה של מאג-ריאן (משחק מילים שנון מצידי
) נינה... ממתי היא בכלל מדברת עם מייגן? יצרה איתה קשר כלשהו? בקושי "שלום פה, שלום שם", וגם זה לא... גרוע מאוד שיש לה חברה אחת בלבד, המרני הזאת שדומה שתי טיפות מים לתאומות אולסן. טוב אבל גם נינה התחילה להיות מעורבת בסיפור טרישה, אז מן הראוי שתיכנס חזק יותר לעלילה וזו הדרך... וראינו את טוני נוסע על האופנוע, ממתי בכלל מצלמים מישהו נוסע
כנראה זה רמז מתרים למשהו שיקרה (היי, אל תסתכלו עליי - אין לי מושג מה הולך לקרות בשנת 2000
) היתה גם ניקי שניפנפה לקתרין שבראד חושק בה, ונמאס לה שאחרים לא שמים עליה. כאילו הלו, את מדברת עם קתרין, אין לה גבר כבר מלא זמן ואף אחד לא רוצה אותה... זה לא קצת מעליב להתלונן בפניה
מצד שני, לקתרין יש וויברטור - לניקי יש בראד, אז.... קיי לוקחת בכל מקרה לא
ועוד כל מיני גארבג' - ניק מאיים לחסל את הבחור שמפחיד את ויקי בעוד גארי ורוס בחדר, שיעשע אותי... ויקטור עוזב את רמונה הבוכייה, אבל אני בטוח שזה לא ריגש כאן אף אחד, רמונה היא דמות שפשוט אי אפשר להתחבר אלייה. זהו בערך.... לא הפסדת כלום, יש לילה יפה היום ומזג אוויר נפלא וחבל לבזבז אותו על צפייה בטלוויזיה....