עזרה לגבי התנהגות הורים

עזרה לגבי התנהגות הורים

אני בת 12,אני בכיתה ו' אינ אחת הילדות שמבינות מה הם רוצות בחיים אני מאוד בודרת אני עוזרת להורים שלי בדברים שלא כול אחד יכול לעזור. הבעיה שלי היא: כאשר אני רבה עם הורי הם יורדים עלי וצוחקים עלי ומרביצים לי. כאשר אני רבה עם חברה שלי ושאני מספרת זאת לאמי היא צוחקת עלי ואומרת: מגיע לך, את מגעילה ,אף אחד לא סובל אותך, אני לא רוצה לשמוע מה הבעיות שלך, את לא מעניין אותי. ואחרי שאמי אומרת לי זאת אני הולכת בשקט לחדר ובוכה והיא לא מתיחסת אלי. אני הכי קטנה . יש לי שני אחים גדולים אחד בן 23 הוא עובד בחו"ל והשני הוא בן 19 והוא גר בבית , אני מרגישה מקופחת מפני שהיא מתעסקתרק בוא קונ הלא בגידם בלי הפסקה קונה לו נעליים ובשמים.וכשאני מבקשת משהו היא צועקת עלי ואומרת שיש לי הרבה מהסוג של הדבר שביקשתי . דיברתי עם אמי על זה והיא עדיין יורדת עלי ואומרת לי שאני קנאים ומגעילה . מיכל בבקשה תעזרי לי אני צריכה את עזרתך אני כול הזמן רק בוכה ! בבקשה תודה רבה !

"צער גידול הורים"

שלום רב יקירתי, על זה נאמר :"צער גידול הורים" . יש הורים שלא קל לגדל אותם. האם את יכולה לעלות השערות העונות לשאלה מדוע אימא שלך מתנהגת ככה? עינת גבע, מכון אדלר.

רוצה קצת אהבה מ-אמא

יש לי בעיה בכך שאני לא זוכה לזמן איכות אם אמי. מה עלי לעשות כדי שניהיה לבד ביחד למשל: לשבת במרפסת, לצאת להליכה ביחד ,לקניון.
אני צריכה עזרה בבקשה החזירי לי מענה תודה מראש!!

מה דעתך?....

מה דעתך לכתוב לה הזמנה יפה עם ציון מקום, יום ושעה למפדש של כיף עם ביתה? עינת גבע.

למעלה