osama25886
New member
עזרה לגבי מגדיל טווח (רפיטר)
שלום
לפני שבועיים קניתי מגדיל טווח כזה:
TP-Link RE200 AC750 802.11ac Dual band 750Mbps
ומיקמתי אותו בקומה התחתונה ליד נקודת רשת (LAN) והראוטר נצמא בקומה העליונה.
כרגע הרפיטר קולט לי אלחוטית מהראוטר ומפזר לכל הקומה התחתונה אבל הבעיה שהוא מאבד הרבה מהירות בגלל שהוא לא מחובר לנקודת רשת.
יש לרפיטר שקע רשת אבל השקע הזה כרגע משמש כנקודה חמה (יציאת רשת).
נסיתי הרבה להפוך אותו שיקבל אינטרנט דרך נקודת הרשת ויפזר לכל הקומה ז"א חיבור קווי.
לא הצלחתי, נכנסתי להרבה מדריכים בגוגל אבל לא ממש היה מפורט עד כדי כך שאנשים כמוני עם רקע בסיסי יבינו.
שתי שאלות:
1. האם הסוג הרפיטר הזה שאני קניתי אין לו אופציה כזאת שאני יכול להפוך שיתחבר קווי ויפזר אינטרנט אלחוטי?
2. במידה וכן אפשר להפוך אותו לחיבור קווי מישהו יכול להסביר לי במפורט איך עושים את זה או לצרף קישור למדריך מפורט שאוכל להיעזר בו?
אני כבר שבועיים שובר את הראש אם מישהו יכול לעזור לי אשמח מאוד.
תודה רבה...
שלום
לפני שבועיים קניתי מגדיל טווח כזה:
TP-Link RE200 AC750 802.11ac Dual band 750Mbps
ומיקמתי אותו בקומה התחתונה ליד נקודת רשת (LAN) והראוטר נצמא בקומה העליונה.
כרגע הרפיטר קולט לי אלחוטית מהראוטר ומפזר לכל הקומה התחתונה אבל הבעיה שהוא מאבד הרבה מהירות בגלל שהוא לא מחובר לנקודת רשת.
יש לרפיטר שקע רשת אבל השקע הזה כרגע משמש כנקודה חמה (יציאת רשת).
נסיתי הרבה להפוך אותו שיקבל אינטרנט דרך נקודת הרשת ויפזר לכל הקומה ז"א חיבור קווי.
לא הצלחתי, נכנסתי להרבה מדריכים בגוגל אבל לא ממש היה מפורט עד כדי כך שאנשים כמוני עם רקע בסיסי יבינו.
שתי שאלות:
1. האם הסוג הרפיטר הזה שאני קניתי אין לו אופציה כזאת שאני יכול להפוך שיתחבר קווי ויפזר אינטרנט אלחוטי?
2. במידה וכן אפשר להפוך אותו לחיבור קווי מישהו יכול להסביר לי במפורט איך עושים את זה או לצרף קישור למדריך מפורט שאוכל להיעזר בו?
אני כבר שבועיים שובר את הראש אם מישהו יכול לעזור לי אשמח מאוד.
תודה רבה...