עזרה לגבי מספר נכנסים למכירה

aviyajb

New member
עזרה לגבי מספר נכנסים למכירה

שלום! אני בתחילת דרכי כמוכר, ורוצה לדעת כיצד ניתן לראות את מספר הקונים הפונטציאליים שנכסו למכירה. אני משתמש באוקטיבה, וידע שניתן לראות את מס' הצופים, אך לא את מס' הנכנסים למכירה. תודה רבה

מה אכפת לך?

מה אכפת לך כמה צפו במכירה? הכי חשוב זה כמה יוניקים נכנסו למכירה...אם מישהו נכנס למכירה שלך פעם אחת או 50 פעמים זה נותן לך משהו? גם בקידום אתרים, המדד החשוב הוא יחס ההמרה של מס' משתמשים-יוניקים למכירות ולא מס' צפיות למכירות...

aviyajb

New member
אבקש הסבר קצת יותר ברור, אם תוכל לתת לי.

"הכי חשוב זה כמה יוניקים נכנסו למכירה...", מה זאת אומרת "יוניקים"? לא הבנתי משהו. אתה אומר שלא משנה כמה אנשים עושים "watch" על המוצר שלי, אלא כמה נכנסו לראות אותו? איך אני יכול לבדוק כמה נכנסו לראות אותו? (אני משתמש באוקטיבה) תודה רבה

אני לא מכיר את אוקטיבה...

אבל אני משוכנע שיש שם אפשרות לשים counter כמו שיש באיביי. פשוט שתים counter ותדע כמה משתמשים צפו במכירה שלך. את הסטטיסטיקות תוכל להפיק מזה לבד (כמה מתוך הנכנסים שמו את המוצר ב-watch וכמה קנו...) מקווה שעזרתי...

אהה ושכחתי, יוניקים:

יוניק זה משתמש בודד. יכול להיות מצב שאותו משתמש נכנס לראות את המכירה/אתר שלך 10 פעמים, אבל בספירה של ה-counter הוא יספר רק פעם אחת. זו הכוונה ביוניק וזהו המדד הטוב ביותר ליחסי המרה כדי לבחון הצלחה של פרסום /תוכן המכירה...

ZeRadio

New member
יוניק הוא "משתמש יחודי"

ולמספר ה-watchers אין צורך לייחס חשיבות מופרזת

למעלה