עזרה לגבי נאפה

gabiplu

New member
עזרה לגבי נאפה

אנשים יש לי כמה שאלות שאני חייב דחוף כי אני טס(אם תסתיים השביתה) ביום שלישי אז ככה: 1)מי זה הוויקטור המפורסם שמדברים עליו פה?? 2)תנו המלצות לגבי מקומות שאפשר לשכור בהם טרקטורון שהשוכרים בו הם אנשים נורמלים?? 3)כמה כסף אני צריך לבזבז על נאפה כשאני מתכנן רק טרקטורון(לקחת עם מישו אז זה חצי תשלום מצדי),מועדון ובר כל יום(משקה אחד בבר),ספורט ימי(רק אופנוע ים פעם אחת),וזהו בערך..... 4)שמעתי שאופנוע ים עולה 200 בערך אז השאלה היא לכמה זמן אני סוחר אותו במחיר הזה והאם אני לבד באופנוע או שעם מדריך?? 5)איפה אני משיג מפה טובה של איה נאפה(תנו קישור להורדה או הדפסה 6)לאיזה מועדונים וברים כדאי ללכת ?? 6)איפה יש הכי הרבה תיירות בגיל 18??או בקיצר איפה אפשר הכי הרבה לזיין??חח 7)האם תיירות גדולות שמות שם על בני 18 תודה לכל מי שיעזור ותעזרו הרבה בבקשה

kupid101

New member
תשובות

1. מי זה ויקטור? אני פה ולא שמעתי עליו 2. בסקוואר עצמו אתה תמצא מלא מקומות 3. טרקטורון בערך 1000 לשבוע + דלק. אם אתם 2 אז 500 500 חח... 4. אופנוע לשבוע + דלק בערך 400... שים לב שכל תאונה אתה תשלם הרבה כסף... תזהר בנהיגה ומה זה אופנוע עם מדריך? זה לא אופנוע זה קטנוע ובקושי יהיה לך מקום אתה רוצה גם מדריך? יא מצחיק.. 5. מפה טובה http://www.cyprus-maps.co.uk/images/ayianapa-streetmap.jpg מה שאני משתמש בה... או שתיקח מהמלון. 6. מה שהכי מפוצץ שאתה רואה ותיירות אתה תמצא על החוף. שים לב שהמשתזפות עם הציצי בחוץ לא מחפשות זיון... קח את זה בחשבון. 7. זה לא קשור לבן כמה אתה זה קשור לאיך שאתה נראה אם אתה נראה יבן 20+ אז סבבה... אבל מה שבטוח זה שתיירות באות לשכב עם המקומיים.. תכנס לאיזו חנות בגדים ותקנה משהו מקומי אתה תשתלב מצויין.

למעלה