עזרה לגבי פסנתר ראשון

four seasons

New member
עזרה לגבי פסנתר ראשון../images/Emo53.gif

פסנתר רוסטוב בון יד שניה מצב טוב אחריות 5 שנים ב3000 ש"ח, אני צריך להחליט היום אם לקנות, זה בדיוק התקציב שלי וזה פסנתר ראשון שלי.

Mr Peiser

New member
תגובה

אם הוא במצב טוב אז אין ענין! לך על זה! אבל תהיה בטוח שלא מוכרים לך משהו מאפען...

four seasons

New member
איך אני אמור לדעת...

מה נחשב למאפען ביחס למחיר, אשמח למעט טיפים, מה חשוב לבדוק?

amiros

New member
תראה..

פסנתר במחיר הזה לבטח לא ישמע לך כמו פסנתר במחיר 15,000 ש"ח. הייתי במצב שלך לפני כשנתיים וקניתי את הפסנתר הראשון שלי. הפסנתר עלה כ- 7000 ש"ח (חדש) (מסוג "בקר") הפסנתר לא איכותי ואפשר לשמוע את זה כאשר משווים בינו לבין פסנתר קצת יותר יקר. הצלילים אחרים - לפעמים יש צרימות באוזן..וכל מיני קולות חריקה שלא אמורות להיות שם. בתור התחלה תמיד יספיק משהו בינוני ומטה ולא צריך להתפרע על משהו יקר. תעשה בחשבון שאולי עוד כמה שנים...ישבר לך ה... מהפסנתר ולא תרצה יותר להמשיך ללמוד...לפחות ההשקעה היתה מינימלית. באם תשקיע ותהיה פסנתרן מעולה ..תקנה עוד כמה שנים פסנתר טוב יותר. בתור התחלה נראה לי החלטה נבונה לקנות פסנתר של "מתחילים" בהצלחה אמיר :)

four seasons

New member
תודה../images/Emo13.gif

בסוף החלטתי לרכוש אותו והוא כבר אצלי, הצדק איתך (למרות שהוא צריך לעבור כיוון בעוד כמה ימים), הצליל פחות אכותי מפסנתר יקר, בכל זאת הצליל טוב מאורגנית וזה פסנתר אמיתי, פסנתר גרמני, אני מקווה שאשתפר במידה וכן בעוד שנתיים שלוש אתרום אותו למרכז תרבות או מתנ"ס בדרום ת"א בכדי שמי שמעוניינ/ת להתאמן יוכלו לעשות זאת, חיפשתי מקום ליד מגורי "פלורנטין" ובכלל בת"א, אין בכלל מקום שתושב/ת ת"א יכולים להתאמן, אני חושב שכל עיר צריכה להקצות כמה פסנתרים (לא חייב להיות יקרים) ולפחות פסנתא אחד לכל מרכז תרבות בשביל לאפשר למי שאין פסנתר להתאמן.

למעלה