עזרה לגבי פתיחת חשבון Seller

עזרה לגבי פתיחת חשבון Seller

שלום. אני רשומה באיביי, אך כניראה כקונה ולא כמוכרת. אני מנסה כבר כמה ימים להעלות דברים שאני רוצה למכור, אך כל פעם כשאני מסיימת את התהליך- הוא אומר לי שאני צריכה לפתוח חשבון SELLER ואין לי מושג איך עושים את זה... מישהו יודע אולי?

פשוט תעשי מה שהוא מבקש

תמלאי שם את הפרטים הדרושים, כולל הכ"א ובסוף ההליך יהיה לך חשבון SELLER.

אבל זה בדיוק מה שעשיתי-

איך שאני מסיימת את פרטי הכרטיס אשראי, הוא כותב שאני צריכה לפתוח חשבון SELLER.... יש אפשרות לפתוח קודם חשבון SELLER? ולא דרך העלאת המכירה? אם כן, אשמח לשמוע איך...

וואוו אני משתגעת...

ניסיתי, ובסוף התהליך הוא כתב לי שאני לא צריכה להירשם כי אני כבר רשומה... מה הסיפור שלו?

אבל הוא לא מאשר לי... זה בדיוק העניין

הוא כותב לי בסוף תהליך העלאת המכירה שאני לא רשומה כמוכרת...

תגידי נחמה

יש אפשרות שהאי מייל איתו נרשמת כבר בשימוש באיביי? (אולי ניסית בעבר להרשם?) כך אומרים באיביי על הבעיה שלך - Problem I’m being told that I’ve already registered eBay requires a unique email address for every eBay member. If you do not believe you ever registered on eBay.com or Half.com, consult anyone who might share the email address you are using, or use a different email address

זה אותו מייל שרשום לי ביוזר,

שהוא כניראה יוזר של "קונה". דבר ראשון- לא אמרתי עד כה, אז הנה הזדמנות מצויינת- המון תודה על העזרה
דבר שני- הולכת לנסות שוב עם מייל חדש!

אני יוצאת מדעתי!!! ../images/Emo46.gif

אוף! זהו. אין לי יותר מיילים להשתמש בהם. שרפתי את שתי כתובות המייל שלי, והוא בשלו. נרשמתי, הכנסתי את מספר כרטיס האשראי- הכל קום איל פו, אבל בסוף התהליך אותה הודעה מרגיזה: Please Create a Seller's Account Before you sell on eBay, you'll need to open a seller's account for identification purposes. Create a seller's account at no charge. It's fast and easy.

tomerol

New member
זה בידיוק מה שהיה לי!

שעה ישבתי וניסיתי להרשם עם חשבון מוכר! לא יודע איך אבל בסוף נרשמתי...

דלית1709

New member
התצוגה של פליקר (חרוזי זככית) זו חנות??

כמה עולה לנהל כזו חנות בממלכה של אי ביי..??

ACE OF SPADES

New member
אם אתן רוצות לפתוח חנות , אלה העמלות:

גם עמלות חנות וגם עמלות מכירה בחנות:

למעלה