עזרה לגבי רונה

thegalshalev

New member
עזרה לגבי רונה

אהלן... אני לא ממש מכיר את רונה אבל אחותי מאוד אוהבת אותה וחשבתי ככה להפתיע אותה ליומולדת... אני זוכר שהיה לפני איזה חצי שנה בשבעה לילות (נראה לי) ראיון עם רונה, וחשבתי אולי מישהו יודע איפה אני יכול להשיג אותו... אם הוא באינטרנט איפשהו או שלמישהו יש את זה סרוק.. ממש תודה חוץ מזה היא מאוד אוהבת שיר שהולך בערך ככה - empty again and i sit in my room או משהו כזה... אולי למישהו יש אקורדים של השיר? תודה רבה למי שיעזור..

DeepThoughts

New member
איזה אח טוב אתה בחיי,

אחותי שומעת רן דנקר שוב ושוב השיר נקרא empty אין לי אקורדים ואין לי את הכתבה אבל אני אנסה להשיג אוקי? ולאחותך יש את 2 הדיסקים של רונה?

thegalshalev

New member
חח תודה תודה...

חיפשתי אקורדים לשיר בשם הזה, לא מצאתי, ככה שאם למישהו בכל זאת יש... אני עדיין מחפש... יש לה את שני הדיסקים, אבל היא שומעת את הישן. אני חושב שזה הישן, יש בו שיר שנקרא גלויה (נראלי) טוב תודה בכל מקרה ... חח

מיץ פזי

New member
אין לי

לא את הכתבה ולא את האקורדים.. אבל! יש לי כמה עצות בשבילך: - תנסה בסולסיק, יש שם מלא דברים שקשורים לרונה. גם אולי יש שם את הכתבה וגם אולי תמצא משהו אחר להפתיע איתו את אחותך.. אם אתה צריך הסבר על סולסיק אז תגיד, מישהו פה יסביר לך כבר.. - יש עוד פורום של רונה קינן בהייד פארק ויש שם שרשור של לינקים לכל מיני ראיונות וכתבות על רונה. אמנם רוב הלינקים שם מגיעים מאנשים מפה אבל עדיין אתה יכול לנסות. - ואפשרות שאולי נשמעת לך קצת מופרכת אבל היא בכלל לא: אתה יכול לשאול את רונה בעצמך. זה אולי נשמע לך מוזר אבל אני ועוד אנשים יכולים להעיד כי היא עונה כששולחים לה הודעות. אתה יכול ליצור איתה קשר דרך המייספייס שלה (קישור בטאגליינס למעלה) או דרך האתר שלה www.ronakenan.com בכל מקרה אני בטוחה שאם תסביר לה את הסיטואציה היא תשמח לעזור :) בכל מקרה ישר כוח על הרצון הטוב!! אתה אחלה אח... :)

thegalshalev

New member
אחלה תודה !

לא נראלי שיש בפורום בהייד פארק חיפשתי אבל אולי פיספסתי וסולסיק... וואלה לא חשבתי על זה לשאול אותה בעצמי???! אני לא מכיר אותה.. פדיחות טוב תודה !

למעלה