חובבת עגבניות
New member
עזרה לגבי שעועית לבנה
שלומות!
יש לי בפריזר שעועית לבנה שהשרתי לפני כמה זמן, ונראה לי שהגיע להכין ממנה משהו
אשמח לטיפים לגבי אופן הבישול... להתחיל ממים קרים או שישר רותחים? בלי מלח? כמה מים? לתת לה להפשיר קודם?
חוץ מזה אשמח לרעיונות למתכונים...
ראיתי הרבה מתכונים ודברים שנכתבו בעבר, אבל אין לי כל כך נסיון בהכנת שעועית וזה קצת מבלבל...
תודה מראש
שלומות!
יש לי בפריזר שעועית לבנה שהשרתי לפני כמה זמן, ונראה לי שהגיע להכין ממנה משהו

אשמח לטיפים לגבי אופן הבישול... להתחיל ממים קרים או שישר רותחים? בלי מלח? כמה מים? לתת לה להפשיר קודם?
חוץ מזה אשמח לרעיונות למתכונים...
ראיתי הרבה מתכונים ודברים שנכתבו בעבר, אבל אין לי כל כך נסיון בהכנת שעועית וזה קצת מבלבל...
תודה מראש
