עזרה - לגבי תוכנית הדייג ?

zoharfi

New member
עזרה - לגבי תוכנית הדייג ?

חברה, ראיתי שכמה חברה ציינו שיש בכבלים בערוץ ESPN תוכנית על דייג, לפי מה שרשמתם יום שלישי ב 21:00. לאר זאת, התקנתי וידאו בבית חמותי (לה יש כבלים), ולא הצלחתי למצוא את הערוץ, מישהוא יכול לאמר לי באיזה טווח תדרים זה נמצא או איזה ערוץ נמצא לפני ואיזה אחרי בוידאו או בטלוויזיה(לא בממיר). כמו כן איך מזהים שזה הערוץ (כתוב ESPN או מה ?). תודה, מת לראות איזו תוכנית דייג טובה, במיוחד בימים אלו...

paluta

New member
בעיית התקנה ?

את הוידאו אתה צריך לחבר לממיר ולכוון אותו ל - L דהינו Local ואז כל שעליך לעשות זה להעביר בממיר אל הערוץ הנבחר לכוון שעת הקלטה ... ככה סתם תוכניות הדייג בערוץ ESPN הן לדעתי על הפנים

zoharfi

New member
אין להם ממיר, הוידאו כולל היפרבנד..

וגם אם היה ממיר עדיין עדיף לכוון ישירות בוידאו, כך אני יכול לכוון להקליט מערוצים שונים בשעות שונות מראש בלי לשנות כל פעם בממיר. דווקא כמה חברה המליצו על תוכניות הדייג ב ESPN... אגב יש תוכניות דייג גם בערוצים אחרים ?

helpmeplz

New member
תוכניות דייג בערוץ ESPN

יום שני ב- 9:05 ושידור חוזר ביום שלישי בערך ב - 4:00 (לא זוכר) התוכנית אורכה חצי שעה פחות או יותר. יום שבת בבוקר מ - 7 עד 11 זו לא תוכנית אחת, זה שילוב של תוכניות כאשר יש שילוב גם של תוכניות צייד, ושידור חוזר בראשון באותן שעות. ESPN - ערוץ 48 בכבלים ו - 52 (נראה לי) בממיר הדיגיטלי.

zoharfi

New member
תודה הלפמיפלז, האם הוידאו שלך או

הטלוויזיה מכוונים על הערוץ גם כן, מספר הערוץ בממיר לא עוזר לי מאחר ואין לי ממיר, יש לי ממיר פנימי בוידאו, אבל אני צריך לדעת באיזה תדר זה משודר, מאחר ובכיוונון רגיל לא הגעתי לערוץ. חוצמזה, האם משודר הלוגו של הערוץ, היום הגעתי לערוץ ספורט ללא כל לוגו, הייתה שם תוכנית אמריקאית להתעמלות בוקר, הייתכן שזה הערוץ ?

rondadon

New member
אתה צודק...

הם באמת לא ממש עוזרים לנו ללמוד על דייג... אבל מי אמר שאנחנו מסתכלים על הדגים ולא על ה"דייגות"....?

S K I P E R 2

New member
כשתצליח לכוון

אז קבל תיקון התוכנית משודרתביום שני בשעה 21.00 ועד ל-21.30. כמו כן ישנן תוכניות דייג בכל יום שבת החל מהשעה 07.00 בבוקר

למעלה