עזרה לגבי תפקיד

1מידד

New member
עזרה לגבי תפקיד

שלום לכולם אני עוד מעט מוזמן לתא מתנדבים פרט,והנתונים שלי מאוד גבוהים הקב"א הדפ"ר הצד"כ הכל ברוך ה' טוב הייתי רוצה שתמליצו לי תפקידים טובים ומשמעותיים בצבא שאני יכול לממש את עצמי בצורה הכי טובה. תודה מראש מידד

Dizen

New member
"תפקידים טובים ומשמעותיים"

זו הגדרה מאד מאד כללית. מהם תחומי העניין שלך
מה אתה אוהב לעשות
יש לך כיוון כללי כלשהו
אם תענה על השאלות האלה, נוכל לעזור. אתה יכול להציץ גם בעולים על מדים, ולראות אם יש תפקיד שמוצא חן בעיניך ברשימת התפקידים המוצעים לבנים.
בלופּ!

roy gabay

New member
יעל תגידי

ניתן ליצור קשר ע"י האינטרנט עם ראש לישכת הגיוס? אגב באיזה דרגה הוא?

המרחפת

New member
לא נראה לי...

ראש לשכת גיוס הוא סא"ל (ככה לפחות חתום על כל הצוים שלי), ואני ממש בספק אם אפשר ליצור איתו קשר דרך האינטרנט. בטח שלא אליו ישירות. נ.ב- סא"ל= שני פלאפלים

סוזן50020

New member
נזכרתי במשהו מצחיק...

צוחקים על מפקד יחידה שלי שהוא קצין עם שני ארונות ולא פלאפלים כיאה למפקד יחידה. אז כתבו לו פתק כזה: "אם תאכל פלאפל אז תקבל פלאפי"

1מידד

New member
תחומי ענין

מחשבים מענין אותי מאוד,מודעין אני גם מעונין אבל אני לא יודע מה במודעין,צילום ,אלקטרוניקה ,חשמל,מיכשור חשמלי תודה לכם

hlvo

New member
תפקידים בנושאים האלה..

במודיעין יש המון תפקידים הקשורים למחשבים וגם לאלקטרוניקה (כל מיני גאמא סיגמא וכד') כמו גם בחיל התקשוב יש את ממר"ם או "סתם" מפעיל מחשב. עם הרבה מאמץ אפשר גם להיות צלם בדובר צה"ל, או ביטאון חיל האוויר. הרבה אפשרויות.. במיוחד במודיעין... בהצלחה

Dizen

New member
דיויד! ../images/Emo24.gif

העם דורש עדכון
אוף, אתה נפטרת מהפסיכו' ואני לא

hlvo

New member
טוב...

צריך לתת ל"עם" את מה שהוא רוצה
אחרי הרבה טירטורים הצלחתי להכניס את עצמי לגיוס דצמבר! אני רק מקווה שבזה הטירטורים נגמרו ושלא יתחשק להם להמשיך במשחק הסדיסטי הזה שלהם. אה, והפסיכומטרי לא היה משהו

Dizen

New member
מזל"ט../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif

הטרטורים לא נגמרו, אבל לא נראה לי שישנו לך שוב את תאריך הגיוס... לא נורא
תעשה איתי אחרי הצבא
מי המציא כמותית
מי

תנו לעם מה שהוא רוצה...

אני לא ממש הבנתי איזה עדכון העם רוצה, אבל בכל זאת: אני ממש עכשיו בהפסקה קצרצרה מהלימודים בספריה באונ', (די נמאס לי לתרגם טקסטים ביוונית עתיקה...). ואחר כך, אני אתפנה לתרגם טקסטים בלאטינית. ככה נראה יום רביעי ממוצע שלי. עכשיו ברצינות: על מה אתם רוצים שאגיב? קראתי את ההודעות, אבל לא ממש הבנתי... (למרות שהן כתובות בעברית ברורה בהחלט, לא ירדתי לסוף דעתם של כותבי ההודעות). דויד

hlvo

New member
הממ...

יכול להיות שהכותרת של dizen גרמה לך לחשוב שהיא מבקשת ממך עדכון? האם כאן שורש הdisputatio? גם לי קוראים דיויד

errare humanum est

לטעות זה אנושי... לפני ימים מספר TTY2 הגיבה לאחת ההודעות שלי, וכותרת ההודעה שלה היתה "דויד".... ואני, כנראה מעודף הערכה עצמית כנראה, לא חשבתי שישנם עוד דויד מלבדי... דויד

hlvo

New member
שים לב ל"דיויד" לעומת "דויד" ../images/Emo8.gif

ככה לא נתבלבל בינינו

Dizen

New member
../images/Emo6.gif

מצטערת, לא התכוונתי להטעות...
הצלחת להצחיק אותי

למעלה